Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sorgun Belediyesi Gençlik Merkezi'nde öğrenciler için ders çalışma salonu oluşturuldu.

        Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci, gazetecilere, okullardan gelen talepleri yerine getirerek, öğrencilerin daha rahat eğitim almaları için çalışma yaptıklarını söyledi.

        Belediye bünyesinde hizmet veren gençlik merkezinde öğrencilerin sıcak ve ferah bir ortamda ders çalışmaları için çalışma salonları oluşturduklarını belirten Ekinci, şöyle konuştu:

        "Özellikle dershaneye gitme imkanı olmayan ve sınava hazırlanan öğrenciler için çalışma salonları imkan sağlıyor. Sadece sınava hazırlanan öğrencileri değil, tüm öğrencilerimizi düşündük. Evde çalışma alanı, kendisine ait odası olmayan öğrencilerimiz içinde çok güzel bir ortam hazırladık. Bilgiye ulaşımı kolaylaştırdık. Sessiz, sıcak derslikler oluşturduk. Öğrencilerimizin eğitimi için her türlü imkanı seferber ediyoruz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler