Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Zonguldak'ta kullandığı treni durdurarak ambulansın geçişini sağlayan makiniste plaket verildi.

        Türkiye Taşkömürü Kurumuna (TTK) ait trenin makinisti Erkan Öyüm, Uğur Mumcu Kavşağı'nda, 27 Kasım'da araçların geçiş güzergahı olan yolda treni durdurup ambulansın geçişine izin verdi.

        TTK Demiryolu Başmühendisliği Şantiyesi'nde düzenlenen törende İl Sağlık Müdürü Ertuğrul Güner, makinist Öyüm'e duyarlı davranışından dolayı plaket takdim etti.

        Güner, Öyüm'ü kutlayarak, "Bizim için sağlıkta dakikalar çok önemli. O ambulansın içinde kalp krizi ve beyin kanaması geçiren hastamız olabilirdi." ifadesini kullandı.

        TTK Liman ve Demiryolu İşletme Müdürü Metin Şahin ise Güner ve beraberindeki ekibin işletme müdürlüğünü ziyaretinden ve çalışanlarına teşekkür plaketi verilmesinden memnuniyet duyduklarını belirtti.

        Törene, Sağlık Hizmetleri Başkanı Bilal Cin, Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Aydın Şanlıoğlu, Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Merkez Şube Başkanı Aysel Yaman Kocabaş, diğer ilgililer ile TTK Demiryolu makinistleri ve çalışanları katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler