Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu ve Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oylarını kullandı.

        Vali Hacıbektaşoğlu ve eşi Güney Hacıbektaşoğlu, Fener Anadolu Lisesi'nde 1218 numaralı sandıkta oy verdi.

        Çıkışta açıklamada bulunan Vali Hacıbektaşoğlu, kentte seçim kampanyasının olgunlukla yürütüldüğünü söyledi.

        Medeni bir seçim kampanyası yaşandığına işaret eden Hacıbektaşoğlu, şöyle konuştu:

        "Ufak tefek olaylar oldu tabii. Hemen kendi il yönetimleri, milletvekilleri bunları tatlıya bağladı. Seçim kurulları, adliyeye, polise intikal etmeden çözüldü. Bu sabah Karadeniz Ereğli'de Belediye Meclis üyesi adayı arkadaşımız kalp krizi geçirerek vefat etti. Allah'tan rahmet diliyorum. Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Meclis üyesi adayı, aynı zamanda bina sorumlusuydu. Hayat tabii, ölüm nerede, nasıl gelecek bilemiyoruz. Ailesine başsağlığı diliyorum."

        Zonguldak Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın adayı Ömer Selim Alan ile eşi Ceyda Alan da Fener İlkokulu'nda 1123 numaralı sandıkta oy kullandı.

        Alan, vatandaşlık görevini yerine getirdiklerini belirterek, "İnşallah Zonguldak, memleketimiz için en hayırlısı olur. Vatandaşımıza güveniyoruz. Zonguldak'ın kazandığı bir seçim olacaktır. Zonguldak ve ülkemize hayırlı, uğurlu olur." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler