Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, sanat atölyesi açılışına katıldı.

        4 Temmuz Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Bulvarı'ndaki Onay Sanat Atölyesi, düzenlenen törenle açıldı.

        Törende konuşan Yıldırım, "Böyle güzel bir atölyeyi ilçemize kazandırdığı için Gökhan Onay'a teşekkür ederek, ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." dedi.

        Daha sonra Yıldırım ve davetliler tarafından atölyenin açılış kurdelesi kesildi.

        -Saadet Partisi'nde toplantı

        Saadet Partisi Karamürsel Belediye Başkan adayı Murat Akbaba, partililerle bir araya geldi.

        Saadet Partisi İlçe Başkanlığında düzenlenen toplantıda konuşan Karamürsel İlçe Başkanı Mustafa Sağlam, seçim çalışmalarına değinerek, "Karamürsel'de gidilmedik ev, ulaşılmadık insan, sıkılmadık el bırakmayacağız." dedi.

        Akbaba da "Bizlerin istediği tek şey Karamürsel'e hizmettir. Hayatımızın her döneminde dürüst, dinamik insanlarla çalışmak bizlere çok şey kazandıracağına inanıyoruz." ifadelerini kullandı.

        Programa, Saadet Partisi İl Başkanı Halil Kayım, Saadet Partisi Karamürsel İlçe Kadın Kolları Başkanı Şafak Yamak, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler