Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Göztepe'nin ev sahipliği yaptığı Gürsel Aksel Stadı ve çevresi bugün tarihi günlerinden birini yaşadı. 1'inci Lig'de Gençlerbirliği'ni konuk eden Göztepe, direkt Süper Lig'e yükselebilmek için sahaya çıktı. Biletleri günler öncesinden tüketen Göztepeli futbolseverler bu maçta stadı tamamen doldurdu.

        Sabahın ilk ışıklarından itibaren büyük heyecan yaşamaya başlayan futbolseverler saat 13.30'da Üçkuyular Meydanı'nda toplanıp kortej halinde Gürsel Aksel Stadı'na geldi. Yoğun kalabalığın yaşandığı Ğüzelyalı ve Göztepe semtlerinde taraftarlar çok renkli görüntüler oluşturdu. Sarı-kırmızılı tribünler statta adeta şov yaptı. Güney kale arkasında dev koreografi hazırlayan taraftarlar bayrak, pankart ve flamalarla ortalığı festival alanına çevirdi.

        Bilet alamayan on binlerce taraftar için ise Paten Parkı'nda dev ekran kuruldu. Tribüne giremeyen Göztepeliler maçın heyecanını ekran başında yaşadı. Göztepe yönetimi ise tam kadro maçı geldi. Göz-Göz'ün Danimarkalı Başkanı Rasmus Ankersen ve kurmayları da tarihi günde takımlarını yalnız bırakmadı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler