Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin muhtemel 11'leri - Galatasaray Haberleri
        1

        Süper Lig'de tarihe geçen şampiyonluk yarışında düğümün kopacağı maç geldi çattı! Lider Galatasaray ile Fenerbahçe, 19.00'da RAMS Park'ta kozlarını paylaşacak. 24. şampiyonluk için 1 puanın yettiği Galatasaray da, şampiyonluk ihtimalini son haftaya taşımak isteyen Fenerbahçe de sahaya 3 puan için çıkacak. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nda kazanan çifte bayram yapacak; kaybeden ise hüsranı yaşayacak.

        2

        GALATASARAY 24 MAÇTIR YENİLMİYOR, SON 17 MAÇINI KAZANDI

        Sarı-kırmızılı ekip, Süper Lig'deki son 24 müsabakada mağlubiyet yüzü görmedi. Bu sezonki tek yenilgisini 12. haftada deplasmanda Atakaş Hatayspor karşısında yaşayan Galatasaray, sonrasındaki 24 lig maçında 22 galibiyet ve 2 beraberlik aldı.

        3

        Galatasaray, Süper Lig'deki son 17 maçını kazandı. Yukatel Adana Demirspor galibiyetiyle Süper Lig'de en uzun galibiyet serisi rekorunu (15) kıran Galatasaray, bu başarısını sürdürdü. Sarı-kırmızılı ekip, sonrasında Sivasspor ve Fatih Karagümrük mücadelelerini de kazanarak seriyi ve rekoru 17 maça çıkardı.

        4

        PUAN KAYBI YAŞADIĞI DÖRT TAKIMDAN BİRİ: FENERBAHÇE

        Galatasaray'ın bu sezon 36 haftada puan kaybı yaşadığı 4 maçtan biri Fenerbahçe karşılaşması oldu. Sarı-kırmızılılar, ligde 32 galibiyet alırken, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşadı. Atakaş Hatayspor'a 2-1 mağlup olan Galatasaray, Fenerbahçe ve Mondihome Kayserispor'la 0-0, Sivasspor'la da 1-1 berabere kaldı.

        5

        FENERBAHÇE MUCİZE PEŞİNDE

        36 hafta sonunda aldığı 29 galibiyet 6 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 93 puan toplayan sarı-lacivertli ekip, ilk sıradaki Galatasaray’ın 6 puan gerisinde ikinci basamakta yer alıyor. Fenerbahçe, bu akşam Galatasaray’ı yenmesi halinde şampiyonluk şansını sürdürecek ve gözlerini son maça çevirecek. Sarı-lacivertliler, sarı-kırmızılıların son hafta Konyaspor'a da yenilmesini bekleyecek.

        6

        ORTA SAHADA SÜRPRİZ TERCİHLER!

        Fenerbahçe’nin Galatasaray karşısında sahaya çıkacağı ilk 11 de netleşmeye başladı. Sarı-lacivertlilerde Kayserispor karşısında orta sahada görev alan Alexander Djiku, derbide de bu pozisyonda görev alacak. Rodrigo Becao’nun sarı kart cezalısı olması nedeniyle stoperde ise Jayden Oosterwolde’nin forma giymesi bekleniyor.