Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Kate Hudson: Bu benim için her şeyin başlangıcıydı - Magazin haberleri
        1

        Kate Hudson, Cameron Crowe'un 2000 yapımı 'Almost Famous'unda 'Penny Lane'i canlandırmıştı. Hudson, bu performansıyla oyuncu olarak ilk büyük çıkışını yapmış ve Oscar adaylığı kazanmıştı.

        2

        Kate Hudson, 'Almost Famous'daki çıkışını şöyle anlatıyor; "Sanıyorum müziği sevmem ve bunu bende görmemle bağlantılıydı ama o benim için bu kadar çok müziğin kapısını gerçekten araladı. 19 yaşındaydım ve beni daha önce hiç duymadığım bu harika müzikle doldurdu. Bu benim için her şeyin başlangıcıydı."

        3

        "BU ÇOK KOMİK"

        45 yaşındaki oyuncu, 'Almost Famous'un gösterime girmesinden yirmi yılı aşkın bir süre sonra, ilk albümü Gloious'u 17 Mayıs Cuma günü çıkardı. Hudson, aldığı tepkileri şu ifadelerle dile getirdi; "Herkesin tepkisini görüyorum ve orada beni sinirlendiren birkaç şey var. İnsanlar çok komik. Biri, şunun gibi bir şey söyledi, 'Bunca zamandır Penny Lane'di'... Bu çok komik."

        4

        Ayrıca ABD'li oyuncu, 'Almost Famous'da yükselen rockçı Russell Hammond'u canlandıran, ünlü rol arkadaşı Billy Crudup ile yeniden bir araya gelmek istediğini söyledi.

        5

        "ONU SAHNEYE ÇIKARACAĞIM"

        Kate Hudson; "Bu film tüm zamanların en iyi müzik filmlerinden biriydi ve o filmdeki herkes müziği severdi. Billy'nin hâlâ gitar çaldığını düşünüyordum. Onu sahneye çıkaracağım. Ona bunu yaptıracağım. Düşünüyordum da, Billy'nin gerçekten gitar çalması çok eğlenceli olmaz mıydı? İzleyicinin seveceğini, çıldıracağını hissediyorum" dedi.

        6

        Kate Hudson, koronavirüs krizinin ortasında müzik hayallerinin peşinden gitmeye karar vermişti.

        Fotoğraflar: Avalon, Shutterstock

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ