Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kurucusu:MustafaKemal Atatürk / 6 Nisan 1920

        1- CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara'da Büyük Gençlik Yürüyüşü'ne katılacak. Daha sonra Samsun'a geçecek olan Özel, Tütün İskelesi'ndeki yürüyüşe katılacak, Atatürk Anıtı'na çelenk bırakacak, Çakırlar Korusu Gençlik Kamp Alanı'nda düzenlenecek MYK toplantısına, son olarak da Kurtuluş Yürüyüşü'ne iştirak edecek.

        (Ankara/10.00-Samsun/15.00/17.00)

        EKONOMİ FİNANS

        1- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda farklı üniversitelerde petrol mühendisliği eğitimi gören 19 gençle Gabar’da bir araya gelecek.

        (Şırnak/11.00)

        DÜNYA DİPLOMASİ

        1- İsrail'in Gazze Şeridi'ndeki saldırılarını karadan Refah kentine genişletmesi ve bölgedeki insani krizin yansımaları izleniyor.

        (Gazze/Kudüs)

        SPOR

        1- Futbolda Trendyol Süper Lig'in 37. haftası, Galatasaray-Fenerbahçe derbisiyle tamamlanacak.

        (İstanbul/19.00)

        2- Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Temsilci Gençler ve sporcularla birlikte Anıtkabir’i ziyaret edip, Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisini izleyecek.

        (Ankara/09.20/İstanbul/19.00)

        3- A Milli Kadın Voleybol Takımı, Türkiye'nin ev sahipliğinde düzenlenen FIVB Milletler Ligi'nin (VNL) Antalya'daki ilk haftasında dördüncü ve son maçını Fransa ile oynayacak. Günün diğer maçlarında Almanya ile Hollanda, Polonya ile de Japonya karşılaşacak.

        (Antalya/20.00/14.00/17.00)

        4- Cumhurbaşkanlığı 5. Uluslararası Yat Yarışları, ilk etap Halikarnas Kupası mücadelesiyle Bodrum'da başlayacak.

        (Muğla)

        5- Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nin final serisi ilk maçında Armada Praxis Yalıkavak, Yenimahalle Belediyespor’u konuk edecek.

        (Muğla/14.00)

        6- Hentbol Erkekler Süper Lig Play-Off Sıralama Etabı'nda Beykoz Belediyespor ile Spor Toto, 3-4.'lük serisi, Köyceğiz Belediyespor ile Nilüfer Belediyespor arasında 5-6.'lık serisi ve İzmir Büyükşehir Belediyespor ile Konya Büyükşehir Belediyespor 7-8.'lik serisi ilk maçlarında karşı karşıya gelecek.

        (İstanbul/16.00/Muğla/15.30/İzmir/16.30)

        7- Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda sezonun 7. ayağı Emilia Romagna Grand Prix'si İtalya'da gerçekleştirilecek.

        (Imola/16.00)

        ***

        Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler