Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Engelliler Haftası dolayısıyla Terme ilçesinde etkinlik düzenlendi.

        İlçedeki özel eğitim uygulama okulunda düzenlenen programda özel eğitim alanında çalışan öğretmen ve öğrenciler çeşitli gösteriler sundu.

        Programda konuşan rehber öğretmeni Melek Kaya, engellilerin topluma kazandırılması ve yaşam kalitelerinin artırılmasının çok önemli olduğunu belirterek, "Engellilik yalnızca engelli olan bireylerin ya da ailelerinin içinde bulunduğu bir sorun değil, sosyal boyutlarıyla toplumu yakından ilgilendiren ve bütün bireylerin ortak dayanışmasını gerektiren bir konudur. Unutmayalım ki en büyük engel, sevgisizliktir. Engellilere verilen sevgi onlara yaşama sevinci verir. Sevginin, inancın ve sabrın olduğu her yerde başarı vardır. Sevelim, inanalım ve sabredelim." dedi.

        Programa İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Rahman Köse, Terme Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Muammer Yiğit, İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Münir Yüksel, öğretmen, veli ve öğrenciler katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler