Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin 2021'e damga vuran magazin olayları
        1

        SÜRPRİZ AŞK BİTTİ

        Bu yılın sürpriz aşklarından şarkıcı Oğuzhan Koç ile oyuncu Demet Özdemir'in birlikteliği ocak ayında ortaya çıkmıştı. Ancak çiftin ilişkisinin geçtiğimiz günlerde noktalandığı iddia edildi. Taraflar konuyla ilgili sessizliğini koruyor.

        2

        ASLIŞAH EVLENDİ

        Sosyetik güzel Aslışah Alkoçlar, iş insanı Kaan Demirağ ile 6 Şubat'ta Beşiktaş'taki bir otelde düzenlenen törenle evlendi.

        3

        SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

        Ünlü şarkıcı Bülent Serttaş'ın ocak ayında konuk olduğu 'İbo Show'da, oryantal Didem Kınalı dans ederken kafasını başka bir yöne çevirmesi sosyal medyada günlerce konuşuldu.

        4

        DOĞAN CÜCELOĞLU'NU KAYBETTİK

        Ünlü psikolog ve yazar Doğan Cüceloğlu, İstanbul Akatlar'da yaşadığı evinde 16 Şubat tarihinde hayatını kaybetti. 83 yaşındaki Cüceloğlu, aort yırtılması nedeniyle yaşamını yitirdi.

        5

        2. KEZ EVLENDİLER

        Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı, Aralık 2018'de sürpriz bir şekilde Amsterdam'da evlendi ancak ikili, 9 ay sonra boşandı. Çift, boşanmanın ardından çalkantılı ilişkilerine bir şans daha verdi. Sinan Akçıl, Burcu Kıratlı'ya Paris'te evlenme teklifi etti fakat çiftin evlenmesi beklenirken sürpriz bir kararla ayrıldı. Bir dargın bir barışık ilişkilerine devam eden çift, 23 Şubat'ta ise yeniden nikah masasına oturdu.

        6

        RASİM ÖZTEKİN ARAMIZDAN AYRILDI

        Tiyatro ve sinema oyuncusu Rasim Öztekin, 62 yaşında kalp krizi sonucu 8 Mart'ta yaşamını yitirdi. Öztekin'in vefatı sanat camiasını yasa boğdu.

        7

        BÜYÜK AŞKTA MUTLU SON

        Oyuncu çift Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk, 19 Eylül'de Marmaris Bozburun'da nikah masasına oturdu. Sessiz sedasız evlenen çift, kasım ayının sonunda ise kızları Mercan'ı kucaklarına aldı.

        8

        'ZEKİ MÜREN' SÖZLERİ TEPKİ ÇEKTİ

        Şubat ayında merhum sanatçı Zeki Müren hakkındaki sözleriyle tartışma yaratan sanatçı Özdemir Erdoğan, "Zeki Müren Türk müziğini katletmiştir!" ifadelerini kullandı. 80 yaşındaki Erdoğan, bu açıklamasının ardından televizyon ve sanat dünyasının ünlü isimlerinden tepki çekti.

        9

        HADİSE ARADIĞI AŞKI BULDU

        Haziran ayında oyuncu Kaan Yıldırım'dan ayrılan Hadise, ardından iş insanı Mehmet Dinçerler ile yeni bir aşka yelken açtı. Birlikteliklerini sosyal medyaya taşıyan çift, mutluluklarını sık sık gözler önüne sermeye devam ediyor.

        10

        KAAN ERTEM ARAMIZDAN AYRILDI

        Leman Dergisi'nde çizdiği 'Erdener Abi' tiplemesiyle tanınan usta karikatürist Kaan Ertem hayata veda etti. 53 yaşındaki Ertem, kansere yenildi.

        11

        ÜNLÜ YÖNETMEN NİKAH MASASINA OTURDU

        'Ezel', 'Karadayı', 'Çarpışma', 'İçerde' ve 'Babil' gibi iddialı dizilerin yönetmenliğini yapan Uluç Bayraktar, sevgilisi Alara Hamamcıoğlu ile 19 Haziran'da Emirgan'daki bir mekanda düzenlenen sade bir törenle evlendi.

        12

        ORKUN ARTIK EVLİ!

        YouTuber Orkun Işıtmak, bir süredir aşk yaşadığı Merve Yorgancılar ile 5 Haziran'da nikah masasına oturdu. Geçtiğimiz sene nişanlanan çift, birlikteliklerini evlilikle taçlandırdı.

        13

        HASAN SALTIK'I KAYBETTİK

        Binden fazla albüme yapımcı olarak imzasını atan Kalan Müzik'in sahibi Hasan Saltık, geçirdiği kalp krizi sonucu 57 yaşında hayatını kaybetti. 2 Haziran'da aramızdan ayrılan Saltık, unutulmaya yüz tutmuş eserleri gün ışığına çıkarıp kültür hayatımıza yeniden kazandırmıştı.

        14

        'GEÇMİŞİ KİRLİ' POLEMİĞİ

        Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ile Seda Sayan arasındaki kavga haziran ayında magazin gündemine bomba gibi düştü. Erbil, sosyal medya hesabından arkadaşı Tolga Yüce'nin, "Geçmişi biraz daha temiz olsaydı iftar programı da sunardı. Helal olsun televizyonlar, reyting alamayan bu kadını hala çalıştırıyorlar." sözünü Instagram hesabından paylaştı. Ünlü şovmen, ardından katıldığı televizyon programında, Seda Sayan'ı vefasızlıkla suçlayarak hastalık sürecinde yanında olmadığını ve kendisini aramadığını söyledi. Mehmet Erbil'in paylaşımına ve açıklamasına kızan Sayan, "Allah, ıslah etsin. Keşke başına gelenlerden ders çıkarıp, kirli ruhunun temizlenmesi için çaba sarf etseydi ama maalesef huylu huyundan vazgeçmiyor" sözleriyle ünlü şovmene karşılık verdi. Tartışma daha da büyüyünce Seda Sayan, Mehmet Ali Erbil hakkında şok bir iddiada bulundu. Sayan, Erbil'in 2005-2010 yılları arasındaki eşi Tuğba Coşkun ile evliyken evlerindeki hizmetli kıza tecavüz ettiğini ileri sürdü. Erbil, Seda Sayan'ın bu iddialarının ardından paylaşımını silmiş ve ikili bir süre sonra aralarındaki buzları eritti.

        15

        BEBEĞİNİ DÜŞÜRDÜ

        Mısırlı Mohammed Alsaloussi ile aşk yaşayan Şeyma Subaşı, haziran ayında hamile olduğunu açıkladı. Bu haberin ardından kısa bir süre sonra Subaşı, bebeğini düşürdüğünü duyurdu. Ardından Mohammed Alsaloussi'nin dolandırıcı olduğu iddiaları gündeme geldi. Sevgilisinden ayrılan Şeyma Subaşı'nın evlilik teklifi sırasında aldığı yüzüğün de sahte olduğu iddiaları gündemi uzun süre meşgul etti. Ancak çift, daha sonra yeniden barıştı.

        16

        "BAZLAMA SURAT" DAVASI

        Hande Erçel, haziran ayında sosyal medyada fotoğrafına "Bazlama surat" yorumu yapan sosyal medya fenomeni Lütfü Alp Kılınç'a 15 bin lira istemiyle açtığı tazminat davasında, bin lira tazminat kazandı.

        17

        ALİŞAN KARDEŞİNİ KAYBETTİ

        Ünlü şarkıcı Alişan'ın kardeşi ve aynı zamanda menajeri olan Selçuk Tektaş, 21 Temmuz'da koronavirüse yenildi. Kardeşinin yokluğuna bir türlü alışamayan sanatçı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık kardeşine olan özlemini dile getiriyor.

        18

        DEFNE SAMYELİ EV SAHİBİYLE DAVALIK OLDU

        Eski spiker ve Türkiye güzeli Defne Samyeli, temmuz ayında Kemerburgaz'da ikamet ettiği ev sahibi Yusuf Araz ile mahkemelik olması magazin gündeminde çok konuşulan olaylar arasında yer aldı. Açılan davayı kaybeden Samyeli, tazminat davasını ödeyip, başka bir eve taşındı.

        19

        ALAÇATI'DA DÜĞÜN

        Zeynep Bastık, reklamcı ve aynı zamanda menajeri olan sevgilisi Tolga Akış ile 8 Temmuz'da dünyaevine girdi. Alaçatı'da bulunan bir otelde hayatlarını birleştiren çifti, bu mutlu günlerinde yakın dostları yalnız bırakmadı.

        20

        DEMET ŞENER AŞKA KÜSMEDİ

        Eski manken Demet Şener, iş insanı Cenk Küpeli ile 19 ay süren evliliğini ocak ayında sonlandırdı. Aşka küsmeyen Şener'in daha sonra da iş insanı Tolga Arman ile yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıktı. Mutluluklarını her fırsatta sosyal medyadan gözler önüne seren çiftten Demet Şener, kendisine yöneltilen evlilik sorusuna "Biz gönülden bağlıyız zaten. Herhangi bir imzaya gerek yok!" yanıtını verdi.

        21

        ORMAN YANGINLARI İÇİN SEFERBER OLDULAR

        Temmuz ayında Türkiye'nin farklı noktalarında art arda çıkan orman yangınları herkesi derinden üzdü. Televizyon ve sanat dünyasından; Şahan Gökbakar, İbrahim Çelikkol, Haluk Levent, Hande Doğandemir, Bursu Esmersoy, Yılmaz Erdoğan, Demet Akalın, Pamir Pekin ve Furkan Kızılay gibi birçok ünlü isim olay yerine gidip söndürme çalışmalarına destek verip ihtiyaç sahiplerine yardımcı olmaya çalıştı.

        22

        KARDEŞİ İÇİN BABASINA HUKUK MÜCADELESİ VERDİ

        Son dönemin popüler oyuncularından olan Melisa Döngel'in babası tarafından cinsel istismara maruz kaldığı ortaya çıktı. Döngel, temmuz ayında 17 yaşındaki kardeşini de yanına almak için hukuk mücadelesine başvurdu.

        23

        SİNEMA DÜNYASININ ACI KAYBI

        Yeşilçam'ın usta ismi, yönetmen, senarist ve oyuncu Kartal Tibet, 1 Temmuz'da83 yaşında aramızdan ayrıldı.

        24

        TARTIŞTIĞI KİŞİNİN YÜZÜNE TÜKÜRDÜ

        Mustafa Ceceli ile seslendirdiği 'Mühür' şarkısıyla adını duyuran Irmak Arıcı, bu yıl müzik kariyerinin yanı sıra ağustos ayında tükürük olayıyla gündeme geldi. Trafikte bir sürücüyle korna çalma sebebiyle tartışan Arıcı, karşısındaki kişinin yüzüne tükürmesi günlerce konuşuldu.

        Kameraya alınan ünlü şarkıcı, "Senin gibi insanlara nasıl tükürüyorum. Allah'ın eziği!" laflarıyla 2021'e damga vurdu.

        25

        FERHAN ŞENSOY'U KAYBETTİK

        Türk tiyatrosunun usta ismi Ferhan Şensoy, 70 yaşında hayata veda etti. Haziran ayında anjiyo geçiren, ardından da anjiyoya bağlı olarak gelişen komplikasyonlar nedeniyle tedavi görmeye başlayan sanatçı, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şensoy, 31 Ağustos'ta aramızdan ayrıldı.

        26

        DENİZ AKKAYA CEZAEVİNE GİRDİ

        Deniz Akkaya, ağustos ayında sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci'nin aldırdığı 3 aylık tedbir kararına uymadığı için 3 gün zorlama hapis cezasına çarptırıldı. Cezasını çeken Akkaya, tahliye olduktan sonra Ciğerci hakkında zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

        "Kokuyorsam kusuruma bakmayın 3 gündür duş alamadım. İlk işim kızımı görmek ve duş almak olacak." diyen eski manken, "Ben öyle süslü sözler sarf eden bir insan değilim. Bundan sonra onun içerisinde olduğu bütün kirli oyunları ortaya çıkartacağım." ifadelerini kullandı.

        27

        "HASSAS SÜREÇ"

        2018 yılında dünyaevine giren oyuncu Bensu Soral ile iş insanı Hakan Baş'ın eylül ayında evliliğinde kriz çıktığı ortaya çıktı. Boşanacakları iddia edilen Soral ile Baş, Evliliğimizle ilgili hassas bir süreç içerisindeyiz. Biraz zamana ve sizlerin de hassasiyetine ihtiyacımız var." açıklamasını yaptı.

        28

        SÜRPRİZ AŞKTA MUTLU SON

        Yaklaşık bir yıldır aşk yaşayan Vildan Atasever ile Mehmet Erdem, 9 Eylül'de dünyaevine girdi. Taksim'deki bir otelde gerçekleşen nikah törenine sınırlı sayıda davetli katıldı. Mutlu ilişkileri süren çiftin bebek heyecanı yaşadığı ileri sürüldü.

        29

        MEHMET ALİ ERBİL - ECE RONAY OLAYI

        Sosyal medya fenomeni Ece Ronay, ekim ayında klibinde oynadığı Mehmet Ali Erbil'in kendisine attığı mesajları ifşa etti ve ünlü şovmenden "taciz" ve "hakaret" sebebiyle şikayetçi oldu. Ronay, taciz iddialarından sonra nişanlısı Mehmet Bilir'in, Erbil ile buluşmasının ardından nişanlısından ayrıldığını duyurdu. Ancak Ronay, Bilir ile daha sonra aralarındaki buzların eridiğini söyleyip geçtiğimiz günlerde de 2.5 aylık hamile olduğunu duyurdu.

        30

        'YERSİZ KAPSİS' SUÇLAMASI

        Ünlü şarkıcı Bülent Ersoy ve Mustafa Keser, ekim ayında 'Benzemez Kimse Bize' adlı programla sevenlerinin karşısına çıktı. Yalnızca 2 bölümün ardından yayından kaldırılan program, ikiliyi birbirine düşürdü.

        Keser, Ersoy için "yersiz kapris" suçlamasında bulunarak tüm Türkiye'yi şoke edecek açıklamalarda bulunacağını söyledi. Birbirlerine sayısız hakaret ve iddiada bulunan ikilinin arasındaki gerilim 2021'e damga vurdu.

        31

        "ARTIK 'SUS MU?' DİYORSUNUZ!"

        Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın katkılarıyla ekim ayında Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen 58’inci Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde Nihal Yalçın, 'Zuhal' filmindeki performansıyla 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülüne layık görüldü.

        Konuşmasının ekip arkadaşlarına teşekkür ettiği kısmında Karadağlı, ödülü Yalçın'a uzattı. Seyircilerin alkışladığı o anlarda Nihal Yalçın ise şaşkınlığını gizleyemeyerek, "Kim verdi ödülü?" diye sordu. Daha sonrasında ise Karadağlı'ya dönerek, "Sus mu dediniz? 'Artık sus' mu diyorsunuz?" ifadelerini kullandı. Tamer Karadağlı ise "Ödülünüzle birlikte konuşun diye..." yanıtını verdi.

        Çok konuşulan diyalog sonrası Nihal Yalçın, sosyal medya hesabından "Lütfen Tamer'in önüme geçmesine izin vermeyin! Bu gece benim gecem!" açıklamasını yaptı.

        Tamer Karadağlı'nın mimiklerinin sosyal medyada gündem olmasının ardından Yalçın, ünlü oyuncunun taklidini yapıp, takipçileriyle paylaştı.

        32

        ECE MURADINA ERDİ

        Ece Seçkin ile Çağrı Terlemez, 16 Eylül'de pandemi nedeniyle erteledikleri düğünlerini sonunda gerçekleştirdi. Çift, Beykoz'daki bir mekanda hayatlarını birleştirdi.

        33

        "ADABI MUAŞERETTEN BİR HABER!"

        Cemiyet hayatının ünlü ismi Aslı Şen, ekim ayında arkadaşlarıyla birlikte eğlenmek için Linet'in sahne aldığı bir mekana gitti. Ancak Şen, daha sonra sosyal medya hesabından ünlü şarkıcının fotoğrafının üzerine çarpı işareti koyarak, "Sanatçımız altı kadından oluşan masamıza bir an olsun gözünün ucuyla bile bakmazken, her nedense tüm erkekli masalara gülücükler gönderiyordu. Adabı muaşeretten bir haber!" ifadelerini kullandı.

        Aslı Şen, çok konuşulan tepkinin ardından Linet'in, "Tüm misafirlerim benim için kıymetlidir." demesinin ardından "O da bizim için kıymetli. Olmasa zaten gitmezdim. Oradaki davranış biçimi bana göre doğru değildi. Duygularımı ifade ederken doğru kelimeleri seçemediğimi düşünüyorum." şeklinde konuştu.

        34

        GÜLŞEN'İN İDDİALI TERCİHLERİ

        Aranjör Ozan Çolakoğlu ile mutlu bir evlilik sürdüren ve Azur Benan adında bir oğlu bulunan şarkıcı Gülşen, 2021 yılında şarkıları kadar sahne için tercih ettiği iddialı kıyafetleriyle sıkça adından söz ettirdi.

        35

        'İNTİHAR' İDDİASI

        Ünlü sanatçı Zerrin Özer, 27 Kasım Cumartesi akşam saatlerinde acilen hastaneye kaldırıldı. Özer'in intihar girişiminde bulunduğu ileri sürülürken şarkıcının menajeri Haluk Şentürk, bu iddiaların gerçek dışı olduğunu söyledi. Şentürk, "15 gündür yoğun bir şekilde çalışıyor. Köpeğinin ölümü de üstüne gelince durum böyle oldu." diye konuştu. Ancak Zerrin Özer'i hastaneye getiren bir yakınının, polis memuruna, "10-15 tane ilaç içti. İntihar olayı, içtiği ilaçlar kalbiyle alakalı bir sorun yaratmış. Kardiyoloji doktoru bekliyoruz." dediği duyuldu.

        36

        EVİNE HACİZ KOYDURDU

        Şarkıcı Serdar Ortaç, 2019 yılında boşandığı Chloe Loughnan’ın evine haciz koydurduğunu söyledi. Nafaka yüzünden eski eşiyle davalık olan Ortaç, "Ben sadece pandemide anlayış bekledim. Bende kimsenin parası kalmaz!" dedi.

        37

        İKİNCİ ÇOCUK MUTLULUĞU

        2016'da nikah masasına oturan oyuncu çift Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal, 2020 yılında kızları Lalin'i kucaklarına alarak ilk kez anne-baba olma sevincini yaşadı. Ancak İmirzalıoğlu ile Kobal'ın, geçtiğimiz haftalarda ikinci çocuklarını beklediği ortaya çıktı. İmirzalıoğlu, bebeklerinin cinsiyetinin henüz belli olmadığını söyledi.

        38

        KIVANÇ BABA OLUYOR

        2016 yılında Paris'te nikah masasına oturan oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile stil danışmanı Başak Dizer'in bebek beklediği iddia edildi. Hakkında çıkan hamilelik haberlerini geçen ay doğrulayan Dizer, "Evet, doğru. Çok heyecanlı ve mutluyuz." açıklamasını yaptı. Kıvanç Tatlıtuğ ise, "Çok güzel bir duygu, çok mutluyuz. Allah isteyen herkese nasip etsin. Biz de daha yeniyiz bu süreçte. Önce sağlıklı olsun, sağlıklı gelsin. İsim daha düşünmedik, akışına bıraktık." ifadelerini kullandı.

        39

        SEREN SERENGİL'İN 'DUMPING SENDROMU' İLE MÜCADELESİ

        2016 yılında midesinden ameliyat olan ardından da hızla kilo vermeye başlayan Seren Serengil, bu yıl sıkıntılı bir dönemden geçti. 'Dumping sendromu'yla mücadele eden şarkıcı, karaciğer, pankreas ve böbreklerinin iflas etmek üzere olduğunu söyledi. 17 Aralık'ta bir operasyon daha geçiren Seren Serengil, ameliyat sonrası, "Aylardır ameliyatı bekliyordum. Çünkü İzmir'deki doktorum mide küçültme ameliyatı videosunu bir türlü vermiyordu. Neden kaçtıklarını anlıyoruz. Bütün organlarım yapışmış. Ameliyatım 6 saat sürecekti ama operasyonu geçiremedim. Çünkü midem yok. Bu, skandal bir durum. Doktorum şunu söyledi: ‘Böyle bir ameliyat 70 kiloda bir insana yapılamaz ve alt midenizi bulamadık.’ Organım yok. 3-5 kilo daha almak zorundayım." ifadelerini kullandı.

        Serengil'in suçladığı eski doktoru Op. Dr. Ersin Aksu ise avukatı aracılığıyla bir açıklama yaparak ünlü sunucu hakkında hukuki süreç başlattığını duyurdu.

        Açıklamada, Seren Serengil’in ameliyat sonrası süreçte gerekli işlemleri yapmadığı ve para istediği iddia edildi. Serengil ile ilgili ses kayıtlarının savcılığa teslim edildiği belirtilirken, konuyla ilgili hukuki sürecin başladığı belirtildi.

        40

        GÜLÇİN ERGÜL SEVGİLİSİNİ KAYBETTİ

        İş insanı Erdal Şeyda Lafçı'nın kullandığı ve içinde bir dönemin popüler müzik grubu Hepsi'nin eski üyelerinden şarkıcı Gülçin Ergül'ün bulunduğu otomobil, 13 Aralık gecesinde İzmir-İstanbul otoyolu Susurluk mevkisinde aynı yöne giden Cengiz Y. idaresindeki TIR'ın dorsesine çarptı.

        Kazanın etkisiyle savrulan otomobil, yol kenarındaki bariyerlere çarparak durdu. Sürücü Lafçı kaza yerinde hayatını kaybetmiş, Ergül ise hafif yaralandı.

        41

        EVLİLİK BİTTİ, KAVGA BİTMEDİ!

        2018 yılında evlenen şarkıcı Özcan Deniz ve Feyza Aktan 2019'da olaylı bir şekilde boşandı. Oğulları Kuzey'in velayet davasıyla gündemden düşmeyen Deniz ile Aktan, geçtiğimiz aylarda büyük bir kavgaya tutuştu. Feyza Aktan, evinin önüne gelen ünlü şarkıcıya tokat atıp, tişörtünü yırttı.

        Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerin ardından Özcan Deniz, sosyal medya hesabından oğluna seslenerek "Kimsenin şöhret basamağı, deney tahtası, hırs ve çıkar kapısı ve en önemlisi 'kredi kartı' değilsin." ifadelerini kullandı. Ayrıca 24 Aralık'ta görülen velayet davasında mahkeme, çocuğun anne Feyza Aktan'da kalmasının devamına karar veren mahkeme, Özcan Deniz'in görüşme günlerinin ise artırılmasına hükmetti.

        42

        DÜĞÜNE ÜNLÜ AKINI

        Pandemi nedeniyle düğünlerini erteleyen İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli, sonunda muradına erdi. Çift, 8 Ekim'de Beşiktaş'taki bir otelde evlendi. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'in kıydığı nikahta Nejdet Ulucan, Ethem Sancak, Kübra Şefkatli ve Şevket Demir nikah şahidi oldu. Çifte ünlü isimler akın etti.

        43

        'YASAK AŞK' İDDİASI GERÇEK ÇIKTI

        Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu, bir ayrılıp bir barıştığı sevgilisi Gökhan Göz ile ilişkisine yeniden şans verdi. Geçtiğimiz aylarda evlilik kararı alan çiftten Saraçoğlu, Göz ile dördüncü kez ayrıldıklarını duyurdu. "Konuşursam insan içine çıkamazlar!" diyen Saraçoğlu, ayrılık nedeninin 'yasak aşk' olduğunu itiraf etti. Açıklamada geçen kişinin türkücü Berdan Mardini'nin mart ayında boşandığı Fatoş Yelliler olduğu öne sürüldü.

        Yelliler, hakkında çıkan haberlerin ardından, "Ben Berdan Mardini ile boşanma arifesindeyken Gökhan Bey ile tanışmıştım, kendisinin bundan haberi yoktu ve bu sebeplerden dolayı kendisi ailesiyle çok büyük sorunlar yaşadı." açıklamasını yaparak, özür diledi.

        Göz, Fatoş Yelliler'in bu sözlerinin ardından, "Özrünü kabul etmiyorum. Hakkımı da helal etmiyorum. Fatoş Yelliler’i destekleyen her kadın da onun gibi mezhepsizdir." şeklinde sert konuştu.

        Gökhan Göz, bu açıklamanın ardından Gülşah Saraçoğlu ile 5. kez barışmış ve ikili, çok geçmeden birlikteliklerine son verdi. Göz, ayrılık sonrası geçtiğimiz haftalarda Yelliler ile aşk yaşadığını sosyal medyadan duyurdu. Ancak Gökhan Göz, birkaç gün önce sevgilisinin kendisini aldattığını iddia ederek, Yelliler'in mesajlarını ifşa etti. Göz, Fatoş Yelliler'in eşyalarına benzin döküp sokak ortasında yaktı.

        44

        'SİMİT' POLEMİĞİ

        Türkiye'de yaşanan ekonomik kriz hakkında açıklamalarda bulunan sanatçı Hülya Avşar, tartışma yaratmıştı. Avşar'ın, "Mutlaka bu tür günleri ve bu zamanları öngörüp, biraz daha farklı yaşam çizmek lazım. Ayağımızı yorganımıza göre uzatmalıyız. 'Bu saatten sonra simit mi yiyeceğiz?' falan diyorlar. Gerekirse yenecek ama bu günleri de kolay atlatacağız" sözleri sosyal medyada tepki çekti. Eleştirilerin ardından suskuluğunu bozan Avşar, şu ifadeleri kullandı:

        Sakinleştiyseniz sıra bende. O kadar konuşmamın içinden,hep birlikte bugünleri aşacağız kısmı değil de “simit”e takılanlar; hiçbirinizi takmıyorum ve saymıyorum. Benim simit yeme meseleme gelince, yerim ya da yemem ama bildiğim bir şey var, kendim kazandım, hiç de kolay olmadı hala da kazanıyorum. Bunun hesabını kimseye vermedim, size hiç vermeyeceğim. Sizin gibi düşünenler demek ki başımızda olsa; ne demokrasi kalır, ne konuşma özgürlüğü… Diyeceğim şu ki; Gerekirse simit yiyeceğiz, ama bugünleri beraber atlatacağız.

        45

        MÜZİK DÜNYASININ ACI KAYBI

        Klasik Türk müziği sanatçısı, icracı ve bestekar Prof. Dr. Alaeddin Yavaşca, 95 yaşında hayatını kaybetti. Yavaşca 23 Aralık'ta yaşamını yitirdi.

        46

        FARUK TINAZ KANSERE YENİLDİ

        Müzisyen ve oyuncu Faruk Tınaz, 65 yaşında hayata veda etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ