Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Balıkesir'de 3 haftadır aranan engelli ölü bulundu
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Balıkesir'in Burhaniye ilçesine 7 kilometre uzaklıktaki Bahadınlı Mahallesi'nde yaşayan işitme engelli Mehmet Sarıtaş, 21 Ağustosta kayboldu.

        Jandarma ve AFAD ekiplerinin günlerce yaptığı aramalardan sonuç alınamadı. Sarıtaş için el ilanları bastırılırken, Ayvalık, Bergama, İvrindi ve Havran ilçeleri çevrelerinde de aramalar yapıldı.

        ZEYTİNLİK ALANDA BULUNDU

        Mehmet Sarıtaş'ın cansız bedeni önceki gün bir vatandaş tarafından Kuyucak Mahallesi Arap Deresi mevkisindeki zeytinlik alanda bulundu. Ekiplerin olay yerindeki incelemelerinin ardından Sarıtaş'ın cansız bedeni, otopsi için morga kaldırıldı.

        Sarıtaş'ın cenazesi, yapılan otopsinin ardından Bahadınlı Mahallesi Mezarlığı'nda toprağa verildi.

        ÖNERİLEN VİDEO

        Ordu'da akrabalar arasındaki arazi kavgasında 3 kişi öldü

        Ordu'nun Fatsa ilçesinde, 61 yaşındaki M.G., iş yerinin önüne gittiği ağabeyi 66 yaşındaki Mehmet Gülen, yengesi 58 yaşındaki Emine Gülen ile yeğeni 39 yaşındaki Resul Gülen'i silahla öldürdü. Olay güvenlik kamerasına yansırken, polis kaçan M.G.'nin yakalanması için çalışma başlattı (AA)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ