İşte Eda bebek
Amine Gülşe ve Mesut Özil'den yeni yıl sürprizi geldi. Ünlü çift 30 Mart'ta dünyaya gelen ve şimdi 9 aylık olan kızları Eda'nın yüzünü ilk kez gösterdi
Giriş: 01.01.2021 - 09:40 Güncelleme:
1
2014 yılında Türkiye Güzeli seçilen Amine Gülşe ve Arsenal'de forma giyen futbolcu Mesut Özil, bebekleri Eda'nın fotoğrafını ilk kez paylaştı.
2
Çift, paylaşımlarına, "Yeni yılınızı kutlar, huzur, mutluluk ve sağlık getirmesini dileriz" notunu düştü. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı 'babasının kopyası' mesajlarıyla minik Eda'yı, esut Özil'e benzetti.
3
Mesut Özil, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak baba olduğunu şu sözlerle duyurmuştu: Şükürler olsun ki kızımız Eda sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi. Rabbim bize, çevresine ve bütün insanlığa hayırlı bir evlat olmasını nasip eder inşallah, Amin.
4
Çift, 2019 yılının Haziran ayında nikah masasına oturmuştu.
5
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ