Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Amine Gülşe'nin doğum kutlaması - Magazin haberleri
        1

        Futbolcu Mesut Özil (33) ile oyuncu Amine Gülşe (29), 2019'un haziran ayında evlenmişti. Eda adında kızları olan çift, şimdilerde ikinci kez 'bebek' sevinci yaşıyor. Özil ile mutlu birlikteliğini sürdüren Gülşe'ye yakın arkadaşları sürpriz yaptı.

        2

        'DOĞUM KUTLAMASI'

        Dostları yeniden anne olmaya hazırlanan Amine Gülşe için 'doğum kutlaması' gerçekleştirdi. 'Pembe' temalı partiden fotoğraflar sosyal medyada paylaşıldı.

        3

        "HER ŞEY ÇOK GÜZELDİ"

        Gülşe, sürpriz organizasyonun ardından Instagram'dan, "Kuzularım bana sürpriz babyshower hazırlamış. Her şey çok güzeldi. Çok teşekkür ederim." mesajını yayınladı.

        4

        Karnı iyice belirginleşen Amine Gülşe'nin keyifli halleri de dikkatlerden kaçmadı.

        5

        "ANNESİNİN KUZUSU"

        Öte yandan Amine Gülşe, geçtiğimiz haftalarda kızı Eda'nın bu fotoğrafını, "Annesinin kuzusu!" notuyla yayınlamıştı. Sosyal medya kullanıcıları, "Babasının kopyası..." şeklinde yorumlarda bulunmuştu.

        6

        Çift, 3. evlilik yıl dönümlerini de bu kareyle kutlamıştı.

        7

        "BÜTÜN ZAMANIMI KIZIMA AYIRIYORUM"

        Ayrıca daha önce bütün zamanını kızı Eda'ya ayırdığını açıklayan Amine Gülşe, "O kadar hızlı büyüyor ki bu anları yaşamak istiyorum. Onun için birçok şeye ara verdim ama başka işlerle uğraşıyorum. O da sürpriz olsun." demişti.

        8

        "O BENİ ASLA YANILTMAZ"

        "Evlilik çok kutsal bir şey." ifadelerini kullanan Gülşe, "Mesut'u çok seviyorum. Kıskanmıyorum, ona çok güveniyorum. O beni yanıltmaz asla." açıklamasını yapmıştı.

        Fotoğraflar: Instagram

        9
        10

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ