Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Angelina Jolie ile The Weeknd aşk mı yaşıyor? - Magazin haberleri
        1

        Kendisi gibi oyuncu olan Brad Pitt ile ayrılığından sonra adı kimseyle anılmayan Angelina Jolie'nin kalbini, şarkıcı The Weeknd'e kaptırdığı konuşuluyor.

        2

        Dün akşam Los Angeles'taki bir restorandan baş başa çıkarken görülen Jolie ile Weeknd'in yeni bir aşka yelken açtığı iddiaları ortaya atıldı.

        3

        BELLA HADİD'DEN AYRILDI

        Gerçek adı Abel Makkonen Tesfaye olan Kanadalı şarkıcı The Weeknd, model Bella Hadid ile 2015 yılında ilişki yaşamaya başlamıştı.

        İkili, geçtiğimiz aylarda birlikteliklerini noktalamıştı.

        Weeknd, 'Over Now' (Bitti) adlı yeni şarkısı ile bu ilişkiyi geride bıraktığını dünyaya ilan etmişti.

        4

        "DÖNÜŞÜMÜZ YOK"

        Ünlü şarkıcının kendisinin yazdığı parçada, "Dönüşümüz yok / Eskisi gibi olamıyoruz / Bitti / Artık aklını bu aşkla daha fazla kurcalama" sözleri geçiyordu.

        5

        Hadid, bunun üzerine sosyal medya hesabından zaman zaman ağladığı anları paylaşmıştı.

        6

        ŞİDDETLİ GEÇİMSİZLİK!

        Öte yandan 2016'da yollarını ayıran Angelina Jolie-Brad Pitt çiftinin ilişkisinin bitme nedeni olarak şiddetli geçimsizlik gösterilmişti. Jolie, bu yılın başlarında evlilikleriyle ilgili dudak uçuklatan bir açıklama yapmış ve Pitt'in birliktelikleri süresince kendisine şiddet uyguladığını ileri sürmüştü.

        FBI soruşturmasının yanı sıra Los Angeles Çocuk ve Aile Hizmetleri tarafından soruşturulmuştu. Fakat oyuncu, bu soruşturmalarda aklanmıştı.

        İkilinin, üçü biyolojik üçü evlatlık altı tane çocuğu bulunuyor. En büyük çocukları Maddox 19 yaşında. Diğer çocukları Pax 17, Zahara 16, Shiloh 15, ikizleri Knox ve Vivienne ise 12 yaşında.

        7

        ÇOCUKLARININ VELAYETİNİ EŞ ZAMANLI PAYLAŞACAKLAR

        Oscar ödüllü oyuncu Angelina Jolie ile Brad Pitt, bundan sonra çocuklarının velayetini eşit zamanlı olarak paylaşacak. Angelina Jolie, geçici velayet kararına göre şu anda birlikte yaşadığı çocukları için esas velayet sahibinin kendisi olmasını talep etmişti. Mahkeme jürisi, çocukları tanık olarak dinlemeyi istemiş, Jolie de bunu reddetmişti.

        Davaya bakan yargıcı dava dışı bırakmaya çalışan Jolie, mahkemeye sunduğu dosyada, yargıcın geçici bir karar vermeden önce çocukların güvenliği ve refahıyla ilgili olduğunu söylediği kanıtları dinlemeyi reddettiğini söylemişti. Belgelerde, bu kanıtın ne olabileceği konusunda ayrıntılı bir bilgi yer almıyor.

        8
        9

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ