Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Arnavutköy'de kamyon tekerleği küçük çocuğa böyle çarptı

        Olay Arnavutköy Haraççı Sazlıbosna yokuşunda meydana geldi. Bir kamyondan fırladığı tahmin edilen tekerlek, kaldırım kenarında annesi ile birlikte bekleyen minik bir çocuğa çarptı. O anlar araç kamerasına saniye saniye yansıdı.

        Sosyal medyadan paylaşılan feci görüntülerde hızla yuvarlanan bir lastik önce kaldırıma çarpıyor. Çarpmanın etkisiyle sekerek hızlanan lastik, annesi ile birlikte kaldırımda bekleyen çocuğa yöneliyor. Anne son bir hamle ile hem kendini hem çocuğunu lastikten kurtarmaya çalışıyor ancak başarılı olamıyor. Lastiğin çarptığı çocuk yere savruluyor.

        Küçük çocuk yere düşerekyaralanırken hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

        O anlara ilişkin görüntüler sosyal meydana paylaşıldı.

        YOĞUN BAKIMDA

        Arnavutköy'de kaldırımda yürürken kamyon tekerinin çarptığı çocuğun babası, "Yoğun bakımda tedavisi sürüyor" dedi.

        Arnavutköy Haraççı Sazlıbosna yokuşundaki olay dün meydana geldi. Bir kamyondan fırladığı tahmin edilen tekerlek, kaldırımda annesi ile birlikte yürüyen 6 yaşındaki Doğukan Ağım'ın kafasına çarptı. Küçük çocuk yere düşerek yaralanırken çağrılan ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Baba Gökhan Ağım, küçük çocuğun tedavisinin yoğun bakımda sürdüğünü söyledi. Ağım tekerin nasıl yuvarlandığını bilmediklerini belirtirken, "Yokuştan birisi mi yuvarladı, bir kamyondan mı fırmadı bilmiyoruz" dedi.

        Çocuğun hastanedeki tedavisi devam ederken polis, tekerleğin fırladığı aracın sürücüsünü arıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ