Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Aslıhan Gürbüz kimdir, kaç yaşında ve nereli? Aslıhan Gürbüz rol aldığı dizi ve filmler neler?
        1

        Yahşi Cazibe dizisindeki rolüyle adından söz ettiren Aslıhan Gürbüz, Kırmızı Oda'daki performansıyla alkış topladı. Başarılı oyunculuğuyla adından söz ettiren Aslıhan Gürbüz bu kez özel hayatıyla gündeme geldi. Son olarak Masumlar Apartmanı'nda Ceylan karakterine hayat veren ünlü oyuncunun Mahkum dizisinin başrolü İsmail Hacıoğlu ile aşk yaşadığı iddia edildi. Aşk iddialarının ardından "Aslıhan Gürbüz kimdir, kaç yaşında ve nereli?" araştırmaları hız kazandı. İşte, Ünlü oyuncunun hayatı ve rol aldığı diziler...

        2

        ASLIHAN GÜRBÜZ KİMDİR?

        Aslıhan Gürbüz, 16 Şubat 1983 tarihinde İstanbul'da doğdu. 5 yaşında babasının işinden dolayı ailesiyle Bursa'ya taşınan oyuncu, Bursa'nın İnegöl İlçesinde Müşerref Muzaffer Samda İlköğretim Okulu'nda okudu.

        Meslek lisesinde Bilgisayarlı Muhasebe okuduktan sonra Konya Selçuk Üniversitesi Konservatuar Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu.

        3

        2009 yılına ekranlarda yayınlanan, yapımcılığını Timur Savcı'nın üstlendiği, senaryosu Meral Okay tarafından yazılan ve yönetmenliğini Ulaş İnaç'ın yaptığı Bir Bulut Olsam dizisinde rol aldı.

        Bir zamanlar yayınlanmakta olan Yahşi Cazibe dizisinde Azerbaycanlı karakter "Cazibe"yi canlandırdı. Zeytin Tepesi dizisinde "Deniz", Muhteşem Yüzyıl: Kösem'de ise "Halime Sultan" karakterlerini canlandırdı.

        4

        ASLIHAN GÜRBÜZ ROL ADLIĞI DİZİLER

        Ufak Tefek Cinayetler

        Muhteşem Yüzyıl Kösem

        Bodrum Masalı

        Zeytin Tepesi

        Bir Bulut Olsam

        Büyük Buluşma

        Yahşi Cazibe

        Gonca

        5

        ASLIHAN GÜRBÜZ FİLMLERİ

        Kanal-İ-Zasyon

        Labirent

        Kor

        Tell Me About your Darkness

        6

        ASLIHAN GÜRBÜZ İSMAİL HACIOĞLU İLE SEVGİLİ Mİ?

        Ünlü oyuncu Aslıhan Gürbüz'ün Mahkum2un yıldızı İsmail Hacıoğlu'na gönlünü kaptırdığı iddia edildi. Ünlü oyuncu henüz konuyla ilgili açıklamada bulunmadı.

        Haberi Hazırlayan: Elif Büşra Cebeci

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ