Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Aslışah Alkoçlar'dan hamilelik pozu - Magazin haberleri
        1

        Türk sinemasının usta oyuncusu Hülya Koçyiğit'in torunu Aslışah Alkoçlar ile iş insanı Kaan Demirağ, şubat ayında sade bir tören ile evlenmişti. Demirağ'dan ilk bebeğini bekleyen Alkoçlar, objektif karşısına geçti.

        2

        4,5 aylık hamile olan Alkoçlar, büyüyen karnıyla ilk kez poz verdi. 28 yaşındaki Alkoçlar'ın, "Sahil tümseği" notunu düştüğü paylaşımına, ablası Neslişah Alkoçlar ve model Özge Ulusoy, nazar boncuğu emojisi koydu.

        3

        9 Ocak'ta nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı atan çift, Beşiktaş'taki bir otelde nikah masasına oturmuştu. Mutluluğa "Evet" diyen ikilinin nikah töreninden kareler sosyal medyada paylaşılmıştı.

        4

        "KALBİN ÖMÜR BOYU AŞKLA ÇARPSIN"

        Duygusal bir paylaşımda bulunan Neslişah Alkoçlar, kız kardeşiyle verdiği bu pozuna "Sen böyle peri kızı gibi süzülürken, gün boyu aklımda döndü durdu hatıralar; çocukluğumuz, oyunlarımız... Sanki dün gibi... Can parçam, kalbin ömür boyu aşkla çarpsın, güzel yüzün mutlulukla, huzurla ve sevgiyle ışıldasın. Seni çok seviyorum" notunu düşmüştü.

        5

        Oyuncu Engin Altan Düzyatan da Aslışah Alkoçlar, Kaan Demirağ ve eşi ile birlikte çekildiği fotoğrafı "Mutluluklar" ifadeleriyle yayınlamıştı.

        6

        ASLIŞAH ALKOÇLAR HAKKINDA

        Aslışah Alkoçlar, 1993'te İzmir'de doğdu. Selim Soydan ve Hülya Koçyiğit’in torunu, eski oyuncu Gülşah Alkoçlar’ın kızıdır.

        Babası iş adamı Ender Alkoçlar'dır. Aslışah Alkoçlar, Londra’da ekonomi üzerine eğitim almıştır.

        7

        KAAN DEMİRAĞ HAKKINDA

        Kaan Demirağ, HD Group'un sahibi Demirağlar'ın oğludur. Gıda sektöründe yönetici olan Demirağ, 37 yaşında.

        8

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ