Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Aslışah Alkoçlar ikinci kez anne oluyor - Günün magazin haberleri
        1

        Geçtiğimiz yıl şubat ayında iş insanı Kaan Demirağ ile dünyaevine giren Aslışah Alkoçlar, ekim ayında da oğlu Cem'i kucağına almıştı. Reşit Özet'in haberine göre; Mutlu birlikteliklerini sürdüren çiftten güzel haber geldi.

        2

        2.5 AYLIK HAMİLE

        Aslışah Alkoçlar'ın, 2.5 aylık hamile olduğu ortaya çıktı. Ünlü çiftin, bu haberi kutlamak için İtalya'nın Capri Adası'na tatile gittiği öğrenildi.

        3

        "CEM DAHA ÇOK KÜÇÜK" DEMİŞTİ

        Aslışah Alkoçlar, daha önce, "İkinci çocuğu düşünüyor musunuz?" sorusuna, "Cem daha çok küçük. Bir büyütelim, düşünebiliriz." yanıtını vermişti.

        4

        "BABAMA BENZİYOR"

        Oğlunun yüzünü göstermemeyi tercih eden Alkoçlar, muhabirlerin, "Bebek kime benziyor?" sorusuna, "Aynı babam!" yanıtını vererek, ünlü iş insanı Ender Alkoçlar'a benzediğini ifade etmişti.

        5

        MUTLULUĞA "EVET" DEMİŞLERDİ

        Öte yandan Türk sinemasının ünlü ismi Hülya Koçyiğit'in torunu, Gülşah ve Ender Alkoçlar'ın kızı Aslışah Alkoçlar ile iş insanı Kaan Demirağ, geçtiğimiz yıl şubat ayında nikah masasına oturmuştu.

        6

        Aslışah Alkoçlar, müjdeli haberi ise, "Heyecanımızı ve mutluluğumuzu bizimle paylaşan herkese sonsuz teşekkürler." sözleriyle sosyal medyadan duyurmuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ