Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bazadan kadın cesedi çıktı!
        .png
        .png

        Avcılar'da günlük kiralık bir evde çekyata saklanmış 30 yaşlarında bir kadına ait ceset bulundu. En az 5 günlük olduğu değerlendirilen kadın cesedini itfaiye ekipleri, sıkıştığı çekyatı keserek çıkardı.

        Habertürk muhabiri Nihat Uludağ'ın haberine göre Avcılar Merkez Mahallesi Tüloğlu Sokak 6 numaralı binada sahibinin Iraklı olduğu öğrenilen bir daire emlakçı tarafından kiraya verildi. Yeni kiracıyla birlikte dairenin kapısını açan emlakçı, yoğun bir kokuyla karşılaştı. Arka odadaki çekyatı açan emlakçı ve yeni kiracı, en az 5 günlük bir kadın cesediyle karşılaştı.

        REKLAM

        İTFAİYE EKİPLERİ ÇEKYATI KESEREK CESEDİ ÇIKARDI

        Olay yerine gelen polis ekipleri, cesedin çekyata sıkıştığını fark edince itfaiyeye haber verdi. İtfaiye ekipleri çekyatı keserek cesedi çıkardı.

        Dairenin sürekli günlük ve haftalık olarak kiralandığı öğrenildi. Polis ekipleri daireyi kiralayan eski kiracının kimliğini tespit etmek için çalışmalara başladı. Bina çevresindeki tüm güvenlik kameralarının görüntülerine de incelenmek üzere el konuldu.

        "GİRİP ÇIKAN BELİRSİZDİ"

        Olayın yaşandığı bina sakinleri, "Daireye giren çıkan belirsizdi. Geçen ay o dairede büyük bir kavga olmuş, polisi çağırmıştık. Sürekli yabancı uyruklu çarşaflı kadın ve adamlar daireye girip çıkıyordu" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ