Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ayça Erturan'dan bebek sürprizi - Magazin haberleri
        1

        2014 yılında merhum Levent Kırca'nın oğlu Oğulcan Kırca ile nikah masasına oturan oyuncu Ayça Erturan, anne olacağını duyurdu.

        2

        4,5 aylık hamile olduğunu açıklayan Erturan, müjdeli haberi ailesi ve dostlarına, içinde ultrason fotoğrafı olan bir hediye kutusuyla verdi.

        3

        Ayça Erturan, aralarında; Yıldız Atiksoy, Birce Akalay, İbrahim Büyükak, Hande Soral, Şükrü Özyıldız, Ebru Cündübeyoğlu, Hande Soral, Sarp Akkaya, Caner Erdeniz ve Müge Boz'un da yer aldığı pek çok ünlü isimlerin kutuyu açarken verdikleri tepkiyi kayda aldı.

        4

        ŞAKA ZANNETTİLER

        Ayça Erturan'ın müjdeli haberini ilk başta şaka zanneden, ardından şaşkınlıkları yüzlerine yansıyan arkadaşları, şoku kısa sürede atlatıp, oyuncunun bebek sevincine ortak oldu.

        5

        "ONLARA KÜÇÜK SÜRPRİZLER YAPIN"

        Erturan, daha sonra ortaya çıkan görüntüleri video klip haline getirip, "Onlara küçük sürprizler yapın" notuyla Instagram hesabından yayınladı. Paylaşımıyla kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi gören oyuncuya tebrik mesajları yağdı.

        6

        "BOL MACERALI GÜNLER BİZİ BEKLİYOR"

        Kırca ile 19 yıldır birlikte olduklarını belirten Ayça Erturan, "Canım eşim Oğulcan Kırca ile iki kişi başlayan yolculuğumuz yakında bizden bir parça ile devam edecek. Daha anlamlı, muhtemelen bol maceralı günler bizi bekliyor. Bebeğimizi sağlıkla kucağımıza almak en büyük dileğimiz. Bu özel anı sevdiklerimle de paylaşırken o anları unutulmaz kılmak istedim. Bu şaka çok gerçek oldu" diye konuştu.

        7

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ