Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Azra Akın: Erkan Özerman'a dava açtım! - Magazin Haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; 2002 Dünya Güzeli Azra Akın (40), önceki gün oğlu Demir ile birlikte Etiler'deki bir alışveriş merkezinde görüntülendi.

        Basın mensupları ile ayaküstü sohbet eden Akın, "Demir ile alışverişe geldik. Bir şeyler alıp, çıkacağız. Okullar tatil ama biz tatile gitmeyeceğiz, İstanbul’da kalacağız." diye konuştu.

        2

        O SÖZLERİ AFFETMEDİ!

        Ünlü isim, organizatör Erkan Özerman'ın kendisi hakkındaki, "Onun Kıvanç Tatlıtuğ'a attığı pislik ve iftira yüzünden yaşatmazdım o kızı sokakta ben. Evinde hapsederdim, dışarı çıkamazdı. Öyle ahlaksızdı... Çocuğa neler yaptı? Sebebi de kıskançlık... O Amsterdam'da oturuyor. Oğlan Paris'te çalışıyor. Telefon açıyor, 'Sen bu gece kimle yattın, kimle kalktın?' Başlıyor ağlamaya... Oğlan kalkıyor, trene binip, 2,5 saat yol gidiyor. Onun yüzünden defile kaçırdı. Onu elden kaçıracak diye Kıvanç'a atılan iftirayı burada anlatamam." açıklamasını soran muhabirlere de yanıt verdi.

        3

        "DAVA AÇTIM!"

        "Gerekli olan davayı açtık biz." ifadelerini kullanan Azra Akın, "Bu yüzden bu konu hakkında konuşmayacağım. Dava açtım!" diyerek, oğluyla birlikte alışverişine kaldığı yerden devam etti.

        4

        11 YIL SÜREN AŞK

        Ünlü isim ile Kıvanç Tatlıtuğ, 2002 yılında aşk yaşamaya başlamıştı. Çift, ardından 11 yıllık birlikteliklerini "evlilik baskısı" nedeniyle bitirme kararı almıştı.

        5

        "ORTADAN KAYBOLDU" İDDİASI

        Öte yandan Akın, geçtiğimiz aylarda ise sunucusu olduğu bir ödül töreninin dolandırılma haberleriyle gündeme gelmişti. Azra Akın'ın başkanı olduğu "Umudum Olur Musun? Derneği'ne bağış yapacağız." diyerek, para toplayan yetkililerin ortadan kaybolduğu iddia edilmişti.

        6

        "HUKUKİ YOLLARA BAŞVURDUK"

        Konuyla ilgili konuşan Akın, "Hukuki yollara başvurduk. Sonucunu bekliyoruz. Artık her işte daha dikkatli davranıyorum ve davranacağım. Daha fazla konuşmayalım bu konu hakkında." demişti.

        7

        MUTLU EVLİLİK

        Ayrıca Atakan Koru ile 2017'de nikah masasına oturan model ve oyuncu Azra Akın, 2018 yılında ise oğlu Demir'i kucağına almıştı.

        8

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ