Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Ankara Başkent'te hırsızlık çetesine polis baskını

        Ankara'nın Altındağ ve Keçiören ilçelerinde son 3 ay içerisinde meydana gelenhırsızlıkolaylarını mercek altına alanAnkarapolisi, iki ilçede toplam 20 ayrı evdenhırsızlıkolayının meydana geldiğini belirledi. Bunun üzerine çalışma başlatan polis, hırsızlıkolaylarını gerçekleştiren 3 kişilik bir çete tespit etti.

        Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek şüphelileri teknik ve fiziki takibe alan ekipler, kısa sürede çetenin saklandığı yeri tespit etti. DHA'nın haberine göre; belirlenen adrese düzenlenen operasyonda 3 şüpheli kıskıvrak yakalandı.

        EVLERE BALKON VE PENCEREDEN GİRMİŞLER

        Çetenin, elektronik ürünler başta olmak üzere para edecek olan her şeyi çaldıkları belirlenirken, ev ve iş yerlerinde yapılan aramada 7 televizyon, 4 laptop, 1 elektrik süpürgesi, 2 fırın ve 2 şarjlı matkap ele geçirildi. Zanlılarınhırsızlıkyapacakları evlere genelde balkon ve pencereden girdikleri, çalıntı malları da ikinci el eşya dükkanlarına sattıkları belirlendi.

        ÇALANIN DA SATANIN DA SABIKASI KABARIK

        Hırsızlıkolaylarını gerçekleştirdikleri belirlenen H. A., M. C. Z. ve E.Ş.´nin çoğunluğuhırsızlıkolmak üzere birçok suç kaydının olduğu tespit edildi. Yapılan çalışmalarda çalıntı malları satın alan dükkan sahiplerinin dehırsızlıkve çeşitli suçlardan suç kaydı olduğu öğrenildi.Hırsızlıkçetesinden H.A., ile M.C.Z., çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, A.E. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ