Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güncel İkiye bölünen gemide faciadan dönüldü! Anonsu duyduk... - En son haberler
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde ikiye bölündükten sonra karaya oturan Pallado gemisinin mürettebatından Azerbaycan uyruklu dalgıç gemici Ümit Hasanov, yaşadıklarını anlattı.

        DHA'nın haberine göre fırtına anında sosyal medyaya yardım istediği videoyu yükleyen Hasanov, "Gemi karaya oturmadı, ikiye bölünüp sürüklenmeye başladı. Biz şanslı olduğumuz için ölmedik. Gemi çevrilmedi. Tersine dönseydi biz suda kalıp ölecektik" dedi.

        Hasanov, sözlerine şöyle devam etti: "Ben köprü üstüne çıkarak SOS sinyali gönderdim. Deniz Kuvvetleri ve Sahil Güvenlik'e sinyal gönderdim ama hiç kimse bize yardım edemezdi. O gemiye yardım edilmesi mümkün değildi. Çok zor durumlarda kaldık. Ben o videoyu çektiğimde canlı kalmaya çalışıyordum. Yardım istemek içindi. Kaza geliyorum demez. Biz batan gemiyi de sadece kanalda anonsunu duyduk. Onlar da yardım istiyorlardı. Çok zor durumdaydılar. Bizim gemi ortadan kırılınca diğer taraf koptu gitti. Çok güçlü bir rüzgar vardı. Ben o sırada vardiyada, dümendeydim. Gemi ortadan kırıldı dedi. "

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ