Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Bennu Yıldırımlar'dan Fahriye Evcen ve Gökçe Bahadır'ın arasının iyi olmadığı iddialarına yanıt
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; 'Kurt Adam' adlı tiyatro oyununun prömiyeri dün akşam Şişli Tiyatrosu'nda gerçekleşti. Oyuna katılan ünlü isimler arasında Bennu Yıldırımlar da vardı.

        2

        Gazetecilerle sohbet eden Yıldırımlar, dijital platform ve televizyon dizileri arasında yapılan kıyaslamayla ilgili görüş bildirdi. 52 yaşındaki oyuncu, "Ben konuya bakarım, dijital veya televizyon fark etmez, konuyu beğenirsem benim için yeterlidir." dedi.

        3

        Bennu Yıldırımlar, ayrıca 2006-2010 yılları arasında yayınlanan 'Yaprak Dökümü'nde oynayan Fahriye Evcen ile Gökçe Bahadır'ın arasında soğuk rüzgarlar estiği yönünde çıkan iddialar hakkında konuştu.

        4

        "ÖYLE BİR DURUM YAŞANMADI"

        O dönem dizide 'Leyla' (Gökçe Bahadır) ve 'Necla'nın (Fahriye Evcen) ablası 'Fikret' karakterini canlandıran Yıldırımlar, konuyla ilgili, "Ben öyle şeyler hatırlamıyorum, öyle bir durum yaşanmadı." dedi.

        5

        BENNU YILDIRIMLAR HAKKINDA

        22 Kasım 1969'da dünyaya gelen Bennu Yıldırımlar, özellikle 'Süper Baba'da 'Elif', 'Yaprak Dökümü'nde 'Fikret' ve 2011-2014 yılları arası rol aldığı 'Umutsuz Ev Kadınları' dizisinde canlandırdığı 'Nermin' karakterleriyle tanınmaktadır.

        6

        Erenköy Kız Lisesi'nden mezun olan Yıldırımlar, 1990'da İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Ünlü oyuncu, 1990-1991 yıllarında İngiltere Londra Westminster Adult Education Institute'te drama üzerine kurs gördü.

        7

        1995 yılından bu yana İstanbul Devlet Tiyatroları oyuncusu Bülent Emin Yarar'la evli olan Bennu Yıldırımlar'ın Ada adında bir kızı bulunuyor.

        8

        Yıldırımlar, 31 Mayıs 2016 tarihinde Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda 'Shakespeare'ın '12. Gece' adlı oyununda 'Olivia' karakterini canlandırmıştır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ