Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Şipşak Beren Saat'ten Anneler Günü mesajı - Magazin haberleri
        1

        Ünlü isimler “Anneler Günü” mesajlarını sosyal medya hesaplarından yazdıkları notlar ve fotoğraflarla paylaştı. İşte ünlülerin Anneler Günü paylaşımları...

        2

        BEREN SAAT

        Anneler gününüz kutlu olsun.

        3

        TARKAN

        Bütün annelerin ve anne adaylarının anneler gününü can-ı gönülden kutlarım.

        7

        LERZAN MUTLU

        Benim canım annem... Babam öldüğünden beri tek aşkın ben oldum. Beni bu hayatta hiç yalnız bırakmadın. Lütfen hiç bırakma. Seni ölümüne çok seviyorum. Anneler günün ve senin nezdinde bütün annelerin anneler günü kutlu olsun.

        8

        KERİMCAN KAMAL

        Senin de anneler günün kutlu olsun Doğa'cık. Sen de kendilerine, ailelerine, vatana, millete, tüm insanlığa hayırlı evlatlar doğur. Bencil, mağrur, kibirli olmasınlar. Zayıfın yanında adaletli vicdanlı insanlar olsunlar. Kadın da olsa erkek de olsa özgürlüklerinden, kişiliklerinden vazgeçmesinler. Kula boyun eğmesinler. Kimseye muhtaç olmasınlar. Hünerleri,yetenekleriyle kendi emekleriyle kazanıp,kazanamayana,hali vakti olmayana da yardim eli uzatsınlar. Onlarla birlikte tüm çocukların, butün anaların babaların evlatlarının bahtları açık olsun,kaderleri güzel olsun. Hiçbirinin burnu kanamasın. Kimse kem gözle bakamasın. Tüm savaşlar bitsin. Bütün evlatlar sağsalim evlerine dönsün. Vatanları, ülkeleri uğruna düşenlere rahmet olsun. Piraye ve Rutkay Kerim hem güzel hem zor bir dünyaya geliyorsunuz. Yaradan yoldaşınız olsun. Tüm annelerin anneler günü kutlu olsun.

        9

        SEREN SERENGİL

        Her gün farkını biraz daha fark ettiğim, yanımda, arkamda dağ gibi duran annem. Senden farklı olduğumu düşündüğüm zaman diliminden, seni anladığım, sana benzemeye başladığım zaman dilimine geçerken o süreçte yaptığım ve dinlemediğim her anın özürünün kabulunu rica ediyorum senden. Bir kız büyüdükçe, yaşadıkça anlıyor ve dediklerine geliyor annesinin... Ne şanslıyım ki beni doğru dürüst rol model alınabilecek, doğru yönlendirebilecek vizyonda bir anne yetiştirmiş! Bu herkese nasip olmuyor. Ben bu konuda da dünyanın en şanslı çocuklarındanım sanıyorum.O yüzden sana her şey için çok teşekkür ediyorum ve seni çok seviyorum benim asil annem. İyi ki varsın, iyi ki benim annem sensin.

        10

        BURAK TÖRER

        Şükürler olsun, Allah saglıklı uzun ömürler versin size. Anneler gününüz kutlu olsun.

        11

        BURAK TÖRER

        Başta kendi 3 evladı ve sonra tüm kimsesizlerin annesi olmak için ugraşan yüce gönüllü insan Gülben Ergen, annem ve kardeşim olmak üzere tüm annelerin bu anlamlı gününü kutluyorum. Anneler günü yemeği devam ediyor :)

        12

        İZZET YILDIZHAN

        Cennet annelerin ayaklarının altında... Bütün annelerin anneler gününü kutluyorum.

        13

        SAFİYE SOYMAN

        Canım oğlumun bana gönderdiğin fotoğraf anneler günü için... Seni çok seviyorum oğlum benim. Çiçeği ile ben de bütün annelerin anneler gününü kutluyorum, ellerinden öpüyorum.

        14

        KADİR DOĞULU

        Önce seni doğuran annemin, sonra beni doğurup seni bulmamı sağlayan anneciğimin, sonra da tüm annelerimizin ellerinden öperim... Anneler gününüz kutlu olsun...

        15

        ECE ERKEN

        Anne bir sanatçıdır, en güzel eseri de yavrusudur.

        16

        MUSTAFA SANDAL

        Hayat ANNEDİR. Anneler gününüz kutlu olsun.

        17

        ONUR BÜYÜKTOPÇU

        Anneler gününüz kutlu olsun. Allah hepsine uzun ve sağlıklı ömürler versin. Hayatta olmayanlara da Allah’tan rahmet diliyorum. Annelerimizin kiymetini bilelim. Sadece bugün değil her gün...

        18

        YEŞİM SALKIM

        Annelerimiz, anneler, teyzeler, halalar, anne adayları, anne olamayan ama anne doğan tüm kadınlar... Anneler günü kutlu olsun. Her kadın anne doğar.

        19

        BUSE TERİM

        Beni anne yapan güzel kızlarım... Annelik yolculuğumda elimi sıkı sıkı tutan, bana hep destek olan canım kocam... "İnşallah bir gün onun gibi bir anne olurum” dediğim canım annem, kızlarımın biricik anneannesi... Anne yarısı, kızlarımın tetesi, bu yolda beni bir an olsun yanlız bırakmayan canım ablam ve kızlarımın canı babaanneleri, sevgi, şefkat dolu... İyiki varsınız, iyiki annesiniz, iyiki benim anne yarım, annemsiniz.

        20

        GÜLBEN ERGEN

        Sen gelmeden içimde bir kalp durmuştu... Gitmişti beni anne seçmeden... Hep gece kalacak hayat sandım. Hep kırık yaşarım sandım. Sonra sen geldin... Bana sensiz geçen yıllarımın, aslında sana hazırlanmak için geçtiğini hissettirdin. Bu sana ilk sarıldığım an, sen değil ben doğdum aslında. Karnımdaki makasa her baktığımda şunu söylüyorum; benim canım kolay yanmaz... Allahım evlatla imtihan etme...

        21

        ÖZLEM YILDIZ

        "Anne olunca anlarsın..." Bu cümleyi ne çok duydum senden. Yaşım kaç olursa olsun hep endişe, merak, koruma hiç değişmedi. Senden öğrendiklerimle şimdi ben Demir'e iyi bir anne olmaya çalışıyorum. Senin dediğin gibi yaraları en az olsun diye mücadelem. Ve bugün iyi ki ile başlıyor tüm cümlelerim, dualarım. İyiki anneyim, iyiki Demir‘in annesiyim. Tüm annelerin anneler günü kutlu olsun.

        22

        EBRU GÜNDEŞ

        Hayatımın en büyük hediyesinin “Anneler Günü” hediyesi... Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah. Tüm annelerin, adayların ve geleceğin annelerinin tekrar tekrar gününü kutluyorum.

        23

        ŞAHAN GÖKBAKAR

        Annelik zor, annelik meşakkatli... Annelik emek ve fedakarlık... Annelik yurek sızısı ve endişe... Annelik şevkat ve merhamet... Başta canım annemin ve evimizin baştacı, çocuklarımın annesi guzel karımın olmak üzere tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ