Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Best Model birincisi Melisa İmrak'tan 'estetik' açıklaması - Son dakika Magazin haberleri
        1

        33. Best Model Türkiye birinciliğini kadınlarda Melisa İmrak, erkeklerde ise Oğuzhan Bolat kazandı. 18 yaşından küçük olanların, ailesinden muvaffakatname alma zorunluğu bulunan yarışmada, 15 yaşındaki Melisa İmrak'ın da bu sayede yarışmaya katıldığı ortaya çıktı.

        2

        İmrak, hakkında çıkan haberlerin ardından Instagram hesabından takipçilerinin sorularını yanıtladı.

        3

        Melisa İmrak, "Hakkımdaki iyi dilekleriniz çok teşekkür ederim. Kötü yorum yapanlar için de onların kendi fikri kimseyi bir kalıba sokamam" ifadelerini kullandı.

        4

        İmrak, "Ben, evet 15 yaşındayım. Annem Azeri. Üniversite okuyacağım eğitimlerimi kesinlikle devam ettireceğim. Eğitimi bırakma gibi bir düşüncem yok." dedi.

        İmrak estetik sorularına ise, "Estetik tabii ki yok. Ne estetiği, daha 15 yaşındayım." yanıtını verdi.

        5

        33. Best Model birincisi ayrıca, "Her zaman oyuncu olmak istemişimdir. Bana modellik kapısı açıldı. Oyuncu olacağım, bir yandan da modellik yapacağım. Oyunculuk için bir eğitim gerekiyor biliyorsunuz. Eğitim aldıktan sonra hem oyuncu hem de modellik yapacağım. Beni fiziğime göre yargılamayın. Gerçekten 2005 doğumluyum." şeklinde konuştu.

        6

        1.80 boyunda olduğunu söyleyen İmrak 52 kilo olduğunu açıkladı.

        7

        "Dünyada '15 yaşında olduğu için yarışmaya katılamaz' diye bir kural da, engel de yok. Simge Tertemiz de bu yarışmada 15 yaşındayken birinci olmuştu. 18 yaş altı bir yarışmacı, ailesinden noter tasdikli izin belgesi alması gerek" diyen yarışmanın jüri başkanı Erkan Özerman, İmrak'ın da bu sayede yarışmaya başvurduğunu söyledi.

        8

        Sunucu ve manken Simge Tertemiz 2004 yılında Best Model seçilmişti.

        9