Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bıçaklı caniyi mahalleli durdurdu!

        Olay, Gürpınar Mahallesi’nde saat 13.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre sokakta Asiye A. isimli kadın, eski eşi olduğu iddia edilen adam ile tartışmaya başladı. İkili arasındaki tartışma sonrası saldırgan şüpheli, kadını darp etmeye başladı. Adam yanındaki bıçağı birkaç kez Asiye A.'ya savurdu. Bıçak darbelerinden birisi kadının kalbinin altına isabet etti. Ağır yaralanan kadın yakında bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı.

        MAHALLEDEKİ GENÇ KADINI KURTARDI

        Kadının saldırıya uğradığını gören bir genç adamı tuttu. Çevredekilerin tepkisi üzerine saldırgan araçla olay yerinden kaçtı.

        Yaşananları anlatan genç, kadının kendisini korumak için parke taşını saldırgana attığını ifade ederek, “Adam kadını bıçaklamaya kalktı 2 kez 3’üncüsünde bıçakladı. Koşarken ben yakaladım sonrasında kaçtı. Kim olduğunu tanımıyorum. Kadının eski kocasıymış” dedi.

        REKLAM

        YAKALANDI

        Beylikdüzü’nde sokak ortasında eski eşi Asiye A.’ı darp edip bıçaklayan şüpheli Cevat A. Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin çalışması ile yakalandı. Şüphelilerin 3 ay önce boşandığı öğrenildi.

        Şüphelinin adliye sevk edileceği öğrenilirken, ikili arasında şiddet olayı ile ilgili daha öncede karakola başvurdukları ifade edildi.

        Yaralı kadının ise yoğun bakımdan çıktığı bilgisine ulaşıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ