Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Bir Zamanlar Çukurova'nın Saniye'si Selin Yeninci'ye bir de böyle bakın - Magazin haberleri 2019
        1

        Bir Zamanlar Çukurova'ın 2. sezonu için artık geri sayım başladı. Unutulmaz bir sezon finali ile ekran molası veren dizi 12 Eylül Perşembe günü 2. sezonu ile ekrana gelecek.

        2

        Çukurova'da ihtiras ve zorbalık sınavlarından geçen bir aşkın hikayesinin anlatıldığı dizide Vahide Perçin, Kerem Alışık, Murat Ünalmış gibi usta isimlerinde yanı sıra Hilal Altınbilek, Uğur Güneş gibi genç isimler de yer alıyor.

        3

        Dizinin yan karakterinden biri olan ve Saniye karakterine başarılı bir şekilde hayat veren Selin Yeninci ise dizinin en çok parlayan isimlerinden.

        4

        Parmak ısırtan oyunculuğu ile kısa sürede başrol oyuncuları kadar konuşulan Selin Yeninci, dizide Gaffur'un karısı. Konağın mutfağından sorumlu, Hünkar hanımın eli ayağı. Senelerdir Hünkar Yaman'ın hizmetinde çalışıyor.

        5

        Yılmaz ve Züleyha konağa ilk geldiklerinde, onlara yardımcı oluyor fakat işler değiştikçe onlara düşman kesiliyor. Züleyha'nın ön plana çıkmasıyla, ona kin beslemeye başlıyor.

        6

        Dizinin Saniye'sini gerçek hayatta görenler ise tanıyamıyor. Instagram hesabını aktif olarak kullanan Yeninci'nin 64.5 bin takipçisi var.

        10

        Selin Yeninci, 16 Ocak 1988 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümünden mezun oldu.

        11

        Üniversiteden mezun olduktan sonra Haluk Bilginer ile Oyun Atölyesi’nde Macbeth, Don Juan'ın Gecesi gibi profesyonel oyunlarda yer aldı.

        12

        İlk oyunculuk deneyimini ise Vicdan adlı dizide Hande karakteri ile yaşayan Selin Yeninci şimdilerde Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Saniye karakterine hayat veriyor.