Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güvenlik Bozcaada ve Gökçeada feribot seferlerine fırtına engeli

        Kuzey Ege'de etkili olan olumsuz hava şartları nedeniyle Bozcaada ve Gökçeada hattında yarın yapılması planlanan bazı seferler iptal edildi.

        Çanakkale Boğazı ile Adalar hattındaki ulaşımı sağlayan GESTAŞ Deniz Ulaşım AŞ'den yapılan açıklamada, bölgedeki olumsuz hava şartları nedeniyle Geyikli-Bozcaada hattında yarın, Geyikli'den saat 08.00, Bozcaada'dan da saat 07.00'deki seferlerin yapılacağı, tarifede bulunan diğer tüm seferlerin iptal edildiği duyuruldu.

        Açıklamada, Gökçeada-Kabatepe hattında da Kabatepe'den saat 09.00 ve 21.00, Gökçeada'dan ise saat 07.00 ve 19.00'daki seferlerin yapılacağı, diğer seferlerin aynı nedenle iptal edildiği kaydedildi.

        Açıklamada, diğer güzergahlardaki ulaşımın normal seyredeceği belirtildi.

        ÖNERİLEN VİDEO

        Manisa'da dehşet gecesi: Boşanma aşamasındaki eşini ve ailesini katletti

        Manisa'nın Turgutlu ilçesinde sabaha karşı yaşanan kan donduran olayda, bir şahıs boşanma aşamasındaki eşini ve ailesinden 3 kişiyi başlarından vurarak öldürdü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ