Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Buğra Bahadırlı: Billur, öleceğini hiç düşünmüyordu

        Ocakta yakalandığı Akciğer kanseri nedeniyle tedavi gören Billur Kalkavan, cumartesi sabaha karşı 3.45'te hayatını kaybetti. Kalkavan, kemoterapi sırasında vücudunda türeyen bir mantar sebebiyle 59 yaşında hayata veda etti.

        Vefat haberini öğrendikten sonra aradığım Billur Kalkavan'ın erkek arkadaşı Buğra Bahadırlı, şu açıklamayı yapmıştı; "Kanser tedavisi iyi gidiyordu. Ne var ki kemoterapi sırasında vücudunda bir mantar türemiş. O mantar da enfeksiyona neden olmuş. Buna bağlı olarak bağışıklık sistemi iyice zayıfladı. Son iki hafta ne yemek yiyebildi ne de uyuyabildi. İki gün önce yoğun bakıma alındı ama kalbi daha fazla dayanamadı. Sabah 3.45'te kalbi durdu."

        REKLAM

        Mayıs ayında evlerinde yaptığım röportajda Billur Kalkavan'ın "Çoğu erkek, sevgilisi kanser olunca kaçardı. Buğra kaçmadı" şeklinde övgüyle söz ettiği Buğra Bahadırlı'yı tekrar arayıp cenaze töreninin nerede ne zaman olacağını sordum. Cenaze töreni pazartesi günü olacak. Kalkavan'ın cenazesi Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedilmek isteniyor. Kalkavan'ın cenazesi, Zincirlikuyu Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedilecek.

        Buğra Bahadırlı'ya Billur Kalkavan'ın bir vasiyeti olup olmadığını da sordum. Bahadırlı, bu konuda şunları söyledi; "Maddi veya manevi hiçbir vasiyeti yoktu. Çünkü hiçbir şekilde öleceğini düşünmüyordu. Siz de eve geldiğinizde gördünüz. O kadar mücadeleci, umutlu ve hayat doluydu. Son ana kadar da o halini korudu. O haldeyken vasiyet bırakma aklına bile gelmemiştir, benim de aklıma gelmedi. Hiç öyle bir konuşma yapmadık. Her şey yolunda gidiyordu ama enfeksiyondan dolayı kalbi çok yoruldu."

        Billur Kalkavan - Buğra Bahadırlı
        Billur Kalkavan - Buğra Bahadırlı
         Billur Kalkavan hayatını kaybetti
        Billur Kalkavan hayatını kaybetti Haberi Görüntüle
         Kansere değil, mantara yenildi
        Kansere değil, mantara yenildi Haberi Görüntüle

        Fotoğraflar: Instagram, HT Magazin

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ