Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Burak Özçivit ailesiyle Bodrum'da - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Hakan Yağcı'nın haberine göre; Oyuncu çift Burak Özçivit ile Fahriye Evcen, oğulları Karan ile birlikte tatile çıktı.

        2

        Önceki gün Milas-Bodrum Havalimanı'ndan çıkarken görüntülenen Özçivit ailesi, gazetecileri karşısında görünce küçük bir şaşkınlık yaşadı.

        3

        "ROTAMIZ DEĞİŞEBİLİR"

        Rol aldığı dizinin sezon finali yapmasının ardından tatile çıkan çiftten Özçivit, "Çok güzel bir sezon finali yaptık. Şimdi biraz tatil yapacağız. Şu an Bodrum'dayız ama tatil rotamız değişebilir" ifadelerini kullandı.

        4

        "KARAN İÇİN EN İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUM"

        Fahriye Evcen geçtiğimiz aylarda katıldığı bir etkinlikte evliliği hakkında samimi açıklamalarda bulunmuştu. 35 yaşındaki oyuncu, "Mutlu bir aile tek temel prensibe dayanıyor; o da sevgi... Burak çok iyi bir baba. Şefkatli, ilgili, hassas... Empati yeteneği oğlumuz doğduktan sonra daha da arttı. Karan için en iyisini yapmak için çabalıyorum" demişti.

        5

        "ZAMAN ZAMAN ZORLANDIM"

        Evcen, "Zaman zaman zorlandığım, uykusuz geceler geçirdiğim elbette oluyor. Anneler bilir; bazen saçını tarayacak vakit bile bulamazsın. Gündüzleri asla televizyon açmıyorum. Karan ile oyun oynuyorum. Onu izlerken dalıp, gidiyorum" ifadelerini kullanmıştı.

        6

        "ZAMAN RİTMİM TEPETAKLAK OLDU"

        Evcen, Karan'ın doğmasından sonraki süreçle ilgili, "Zaten tempolu bir iş yapıyorum ama hep zamanı çok iyi yönettiğimi düşünüyordum. Kendimle gurur duyarken, hayatıma bir bebek girdiğinde aslında işin hiç de öyle olmadığını, bebeğin benim ritmimi tepetaklak ettiğini gördüm. Çünkü bebeğin kendi ritmi var ve anne ona zaman ayırmak zorunda. Uzun süre kimseden destek almadım. Burak'ın da katkısı oldu" demişti.

        7

        "HASSASLAŞTIM"

        Ünlü isim, annelik sonrası duygularındaki değişimi, "Anne olduktan sonra daha hassaslaştım. İki temel sorun içimi çok acıtmaya başladı. 'Her bebek eşit şartlarda mı büyüyor? Her aile eşit şartlarda bebeğine bakabiliyor mu?' konusunu çok derinden hissetmeye başladım" sözleriyle anlatmıştı.

        8

        "BURAK ÇOK İYİ BİR BABA"

        Eşi Burak Özçivit’in de çok iyi bir baba olduğunu dile getiren Fahriye Evcen, "Yardım anlamında çok şanslıyım. Orada babanın da desteği olması önemli. İki senedir uykusuz yaşıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ