Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Burak Özçivit: Karan'ın para ile gündeme gelmesini istemiyorum - Magazin haberleri
        1

        Oyuncu Burak Özçivit, geçtiğimiz gün bir alışveriş merkezinde objektiflere yansıdı. Bir süre mağazaları dolaşarak alışveriş yapan Özçivit, muhabirlerin fotoğraf isteğini kırmadı.

        2

        "BABALIK ÇOK GÜZEL BİR DUYGU"

        Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Özçivit, "Her şey çok güzel gidiyor. Babalık çok güzel bir duygu. İnşallah herkese nasip olur. Gündüz set, gece Karan ile vakit geçiriyorum. Karan hem anneci, hem babacı" açıklamasını yaptı.

        3

        "ÇOK DİKKATLİYİZ"

        Karan bebeğin paylaşımlarının çok konuşulması üzerine yorum yapan oyuncu, "Nazara inanıyoruz ama çok dua ediyoruz bu konuda, çok dikkatliyiz" dedi.

        4

        "BU DURUM BİZİ ÇOK ÜZÜYOR"

        Burak Özçivit, muhabirlerin Karan bebeğe gelen reklam teklifleri sorusuna ise, "Yalan yanlış haberler yapılıyor. Çocuğumun para ile gündeme gelmesini istemiyorum. Bu durum Fahriye ile beni çok üzüyor" yanıtını verdi.

        5

        Öte yandan Özçivit, alışveriş turunda yanına gelen hayranlarını kırmayarak fotoğraf çekilmeyi de ihmal etmedi.

        6

        "BURADA AİLEMİ KONUŞMAYALIM"

        Burak Özçivit, geçtiğimiz günlerde Etiler’de görüntülenmişti. Gazetecilerin eşi Fahriye Evcen’in oğlu Karan’ın fotoğrafını paylaştığı sorulması üzerine Özçivit, "Şimdi burada eşimi ve oğlumu konuşmayalım" demişti.

        7

        "ACELEM YOK"

        Özçivit "Siz neden oğlunuzla fotoğraf paylaşmadınız?" sorusuna ise Fahriye Evcen'e gönderme yaparak, "Benim acelem yok. Zamanı gelince Karan'ı paylaşırım" sözleriyle yanıt vermişti.

        8

        OLAY OLMUŞTU

        Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, uzun süre oğullarının yüzünü göstermemişti. Evcen, Aralık ayında kural bozarak oğlu ile fotoğraflarını Instagram sayfasında takipçileri ile paylaşmıştı. 3 milyondan fazla beğeni alan fotoğraflar uzun süre magazin gündeminde konuşulmuştu.

        9