Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Burak Sergen'den haber var! 46 gün sonra hastaneden taburcu edilmişti - Magazin haberleri
        1

        Burak Sergen, 11 Nisan Pazartesi günü evinde fenalaşması üzerine hastaneye kaldırılmıştı. Yakalandığı koronavirüse bağlı akciğer enfeksiyonu ve solunum sıkıntısı yaşadığı belirlenen Sergen, yoğun bakımda tedaviye alınmasının ardından da geçtiğimiz haftalarda entübe edilmişti.

        46 günlük tedavisinin ardından sağlığına kavuşan ve taburcu edilen Sergen, sosyal medya hesabından yayınladığı mesaj ile bu süreçte kendisini yalnız bırakmayan sevenlerine teşekkür etti.

        2

        "DUA VE ENERJİNİZİ EKSİK ETMEYİN"

        Oyuncu, yaptığı açıklamada, "dostlarım, sevenlerim, menajerim, tanıdığım tanımadığım herkes dualarınızı esirgemediğiniz. Hep güzel enerjiler gönderdiğiniz için size minnet borçluyum... Hep birlikte sağlıklı ve güzel günlere... Eksik olmayın. Ve hep yanımda olan, ben uyurken nişanlıma, oğluma, aileme desteğini esirgemeyen dostlarıma isimleri tek tek yazamadığım için affınıza sığınıyorum. Teşekkürlerim, minnetim çok fazla... İyi ki varsınız. Dua ve enerjinizi eksik etmeyin" ifadelerini kullandı.

        3

        "12 GÜN BOYUNCA HİÇBİR ŞEY HİSSETMEDİM"

        Hastane çıkışında kendisini görüntüleyen muhabirlerin sorularını yanıtlayan Burak Sergen, "45 gün sonra ilk defa gün yüzüne çıkıyorum. Bu hastalığı yendiğim için çok mutluyum. Bu hastalığın çok ciddiye alınması gerekiyor. Teşekkür etmek istediğim çok kişiler var. Mesela hemşirelerim ve doktorlarım... 12 gün boyunca hiçbir şey hissetmedim uyumuşum" demişti.

        4

        "HASTANEDEKİ TEÇHİZAT EVE TAŞINDI"

        Ünlü oyuncu, gazetecilere, "Sizi özlemişim! 12 günde neler oldu? Anlatın..." şeklinde espri yapmıştı.

        Konuşmakta güçlük çeken 60 yaşındaki Sergen, "Ben bunun ucundan döndüm. Geçirmeyenler ciddiye alsın. Ben İngiltere'den gelen virüsü geçirdim. Çok ağırdı. Evde tedavi süreci başlayacak. 2,3 ay sürer. Hastanedeki tüm teçhizat eve taşındı. O şekilde devam edeceğiz. Yoğun bakımda bir oda ve siz varsınız, ölü gibi yatıyorsunuz. Kilo verdim, vücudun yarısını bıraktım" ifadelerini kullanmıştı.

        5

        "BABAM BANA GARİP GELDİ"

        Burak Sergen'in ardından virüse yakalanan ve hastalığı hafif atlatan Cansın Sergen de, "Babam bana garip geldi. Eski haline alıştığım için tuhaf buldum" açıklamasını yapmıştı.

        "TAKİBİNİ YAPACAĞIZ"

        Ünlü oyuncunun doktoru ise, "Burak Bey'e teşekkür ediyorum. Tüm sağlık personeli ile işbirliği içinde oldu. Sağlıkla ve şifa ile kendisini uğurluyoruz. Her daim de takibini yapacağız" diye konuşmuştu.

        6

        BURAK SERGEN HAKKINDA

        9 Şubat 1961'de Ankara'da doğan Burak Sergen, sanatçı Semih Sergen'in oğlu ve Toprak Sergen'in ağabeyidir. 1984 yılında Ankara Devlet Konservatuvarı'ndan mezun olduktan sonra staj görevini Bursa Devlet Tiyatrosu'nda gerçekleştirdi.

        Konya Selçuk Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi ve Ankara Devlet Konservatuvarı'nda öğretim görevlisi olarak çalıştı. Ayrıca, televizyon ve sinema filmlerinde oynadı. Sergen, Devlet Tiyatroları'ndaki görevinin yanı sıra, Tiyatrokare, Tiyatro Baykuş gibi özel tiyatrolarda da yönetmen ve oyuncu olarak çalışmalarda bulundu.

        7

        Sergen, 'Kara Sevda', 'Çukur' ve 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' gibi yapımlarda boy gösterdikten sonra 'Sadakatsiz' adlı diziyle izleyici karşısına çıkmıştı.

        Staj sonrası, Ankara Devlet Tiyatrosu'na tayin oldu. Halen Devlet Tiyatroları'ndaki görevine devam etmektedir. Devlet Tiyatroları'ndaki sanatçılık görevinin yanı sıra Ankara Devlet Tiyatrosu Müdür Yardımcılığı ve Müdürlüğünü yaptı.

        8

        19 YILLIK EVLİLİĞİ BİTMİŞTİ

        Işıl Sergen-Burak Sergen çifti yaklaşık üç yıl önce sürpriz bir kararla boşanmıştı. Anlaşmalı olarak evliliklerini bitiren çift haberi böyle duyurmuştu:

        Hepinizin bildiği gibi 19 yıllık evliliğimizi iki ay önce tamamlamış bulunuyoruz. Sizlerle ve oğlumuz Cansın'ımızla bu haberi paylaşmak için okulların kapanmasını bekliyorduk ki basın bu haberi sizlerle paylaştı. Biz de bu süreci hızlandırmak zorunda kaldık. Bilin ki 19 yılımızın sonunda biz yine yan yana, omuz omuza bir aile olarak, anne baba olarak yürüyeceğiz . Ayrılığımızda kesinlikle üçüncü şahıslar ya da kırıcı başka sebepler aranmamasını çocuğumuzun sağlığını dikkate alarak rica ederiz. Sebebimiz ise çözemediğimiz kişisel anlaşmazlıklardır.

        9

        Usta oyuncu, 2019 yılında Nihan Ünsal ile nişanlanmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ