Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Çağla Şıkel'den 'Tolga Akış' sorusuna gülücüklü yanıt! - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre; Çağla Şıkel, önceki akşam Kuruçeşme'deki bir mekandan çıkarken görüntülendi. Hızlıca aracına binen Şıkel, Çeşme tatilinin çok iyi geçtiğini söyledi.

        2

        "DAHA SONRA KONUŞURUZ"

        Çağla Şıkel, geçtiğimiz günlerde Çeşme'de yakınlaştığı ileri sürülen ve adının aşk dedikodularına karıştığı Zeynep Bastık'ın eski eşi Tolga Akış hakkındaki sorulara, "Daha sonra konuşuruz." yanıtını vermekle yetindi.

        Muhabirlerin sorusuna gülümseyen Şıkel, ardından hızla oradan ayrıldı.

        3

        NELER OLMUŞTU?

        Çağla Şıkel'in, Emre Altuğ ile 2008 yılında başlayan evliliği 2015'te anlaşmalı olarak sona ermişti. Geçtiğimiz haftalarda İzzet Antebi'nin eski eşi tarafından iş insanıyla mesajları ifşa olan Şıkel hakkında yeni bir iddia ortaya atılmıştı.

        4

        'AŞK' İDDİASI

        Çağla Şıkel'in Edis'in kulisinde, Zeynep Bastık ile evliliğini sonlandıran Tolga Akış'la dans ettikleri ileri sürülmüştü. 'Aşk' dedikodularının ardından Akış ve Şıkel, konuyla alakalı sessizliklerini bozmuştu.

        5

        AÇIKLAMA YAPTI

        Instagram hesabından bir paylaşımda bulunan Tolga Akış, "Videoda bana benzettiğiniz kişi Tayfun. Ben orada yokum. Ben o sıra hangover olmuşum, odada yatıyorum... Orası da Edis'in kulisi değil. Alaçatı'da Gizem ve Tayfun'a ait tatlı bir mekan..." açıklamasını yapmıştı.

        6

        Tİ'YE ALDI

        Şıkel ise arkadaş grubuyla birlikte verdiği bu pozu, "Edis'in kulisi!" notuyla paylaşarak, çıkan dedikoduları ti'ye almıştı.

        7

        "ÇOK BÜYÜK AŞK YAŞAMAM LAZIM"

        Öte yandan geçtiğimiz yıl özel hayatıyla ilgili konuşan Şıkel, "Yanınızda birini göremeyecek miyiz?" sorusuna, "Ben de isterim ama şu an tek başıma olmayı ben istedim. İleride yanımda birinin olmasını da ben isteyeceğim." yanıtını vermişti.

        Ünlü manken, "Aşk tabii ki çok güzel bir şey ama bu dakikadan sonra herhangi bir aşk yaşamam. Hoşlandım diye biriyle beraber olamam. Biriyle el ele çıkmak için çok büyük bir aşk yaşamam lazım." şeklinde konuşmuştu.

        8

        İKİ ÇOCUĞU VAR

        Kuzey ve Uzay adında iki çocukları olan Çağla Şıkel ile Emre Altuğ, yollarını ayırdıktan sonra dostluklarını sürdürmeye devam ediyor. İkili, sık sık çocukları için bir araya geliyor.

        Fotoğraflar: Instagram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ