Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Çalıntı otomobille poliste kaçan yabancı uyruklu şüpheliler yakalandı

        Polis ekipleri, D-400 kara yolundan şehir merkezi istikametine gelen otomobilin arandığı yönünde yapılan anons üzerine bu aracı Turhan Cemal Beriker Bulvarı'nda durdurmak istedi.

        Ekiplerin "dur" ihtarına uymayıp havalimanı istikametine kaçan zanlıların bulunduğu otomobil, yaklaşık 5 kilometre süren kovalamacanın ardından Şakirpaşa Kavşağı'nın araç trafiğine kapatılmasıyla durduruldu.

        AA'nın haberine göre; otomobilde bulunan biri Irak, 3'ü Suriye uyruklu 4 şüpheli gözaltına alındı. Bu kişiler ile otomobil Şakirpaşa Polis Merkezi'ne götürüldü.

        Yabancı uyrukluların ilk ifadelerinde, yasa dışı yollarla Türkiye'ye girdiklerini, otomobili ise Hatay'ın Antakya ilçesinden çaldıklarını söylediği öğrenildi.

        Suriyeliler, daha sonra başka bir aracı takip ederek Adana'ya geldiklerini belirtti. Zanlılar, o araçtaki iki kişinin kendilerine polisin takibi durumunda kendilerini izlemeyi bırakmalarını istediğini aktardı.

        Söz konusu 4 şüphelinin bulunduğu otomobile refakat eden diğer aracın bulunması için polis tarafından çalışma başlatıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ