Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Canan Ergüder: Saçımı kaybettiğim zaman beni vurdu - Magazin haberleri
        1

        Geçtiğimiz yıl meme kanserini atlatan oyuncu Canan Ergüder, sağlığına kavuşmuştu. Armağan Çağlayan'ın YouTube'da yayınlanan 'Gör Beni' adlı programına konuk olan ünlü oyuncu, bu süreçte yaşadıklarını anlattı.

        2

        "O SÜREÇ ÇOK ZORDU"

        "Tabii ki çok zordu." diyen Ergüder, "Bir çocuğum var, şu anda 4 yaşında. en zor düşünceler onunla ilgili düşünceler. Tabii ki gencim, hayatta yapmak istediğim şeyler var, yaşamak istiyorum... Bu düşüncelerin hepsi geliyor insanın aklına." ifadelerini kullandı.

        3

        "EŞİM BANA ÇOK DESTEK OLDU"

        Canan Ergüder, "Hiçbir şey kesin değil. Hastalık geri gelmeyecek diye garanti veremez bana hiç kimse. Olan süreci mümkün mertebe en sağlıklı şekilde en başta oğlum için sonra da ailem için ve kendim için güçlü kalmak istedim. Sağ olsun eşim (Kenan Ece) de bana çok destek oldu." açıklamasını yaptı.

        4

        "HAYATA BAĞLI KALMAK GEREKİYOR"

        "4,5 ayda bitirdim kemoyu. Sonra saçım çıktıktan sonra mesleğime geri döndüm." ifadelerini kullanan Ergüder, "Hayata bağlı kalmak gerekiyor. Bana danışan çok insan var. Söylediğim şey şu; 'Sizi hayata ne bağlı tutuyorsa ona sıkı sıkı tutunun.' Benim için oğlum ve ailem..." dedi.

        5

        "İNSAN BENCE HER DURUMA ALIŞIYOR"

        Kemoterapinin etkisinin iki gün sonra vurduğunu dile getiren Canan Ergüder, "İlk aldığım ilaç daha ağır olarak bilinen bir ilaçtı. O vurduğu zaman üç gün yatıyorsunuz karanlık bir odada." şeklinde konuştu.

        Ünlü oyuncu, sözlerini, "O 3 günlük süreçte karalar bağladığım zamanlar oldu. Saçımı kaybettiğim zaman beni bir vurmuştu... Ondan sonra alışıyorsunuz. Bence her duruma alışıyor insan. Hayatta da bu böyle..." diyerek sonlandırdı.

        6

        "ÖLÜMDEN DÖNDÜK!"

        Öte yandan daha önce de samimi açıklamalarda bulunan ünlü oyuncu, hakkında bilinmeyenlerini de anlatmıştı.

        Geçtiğimiz senelerde eşi Kenan Ece ile birlikte Bozcaada'ya giderken başlarından geçen bir olayı ile getiren Canan Ergüder, "Yolda yağmura yakalandık. Biz otomobilin içinde saplanıp, kaldık. Arabanın içi su dolmaya başladı. Kenan manevra yapmasa durum kötü olabilirdi. Telefonla jandarmaya ulaşmaya çalıştık, çekmedi. Kenan’ın annesini aradık, o da jandarmayı arayıp, haber verdi. Bizi onlar çıkardı." şeklinde konuşmuştu.

        7

        "SEN ZATEN ÇOK GÜÇLÜSÜN' SÖZÜNÜ DUYMAKTAN YORULDUM"

        İşte Canan Ergüder'in açıklamalarından öne çıkan diğer kısımlar;

        * İyiyim, 6. tetkiklerim yapıldı. Her şey yolunda.

        * Hastalık döneminde, 'Sen zaten çok güçlüsün' sözünü duymaktan yoruldum. 'Güçlü olmak istemiyorum' dediğim anlar oldu. Fakat çocuğum olduğu için hemen tekrar ayağa kalktım. Depresyonda çok kalamadım. Bu hayat öyle geçmez çünkü...

        8

        "KENAN İLE BİRBİRİMİZİ ANLIYORUZ"

        * Oğlum büyüdükçe babasıyla vakit geçirmeye başladı. 'Evde yalnız kalınca bir sürü şey yapabilirim' diye düşünüyorum ama günün sonunda hiçbir şey yapmıyorum.

        * Kenan’ın baba olduktan sonra değişen huyları oldu. Daha sabırlı, ayakları yere daha sağlam basıyor.

        * İki oyuncunun evli olması bence iyi bir şey… Birbirimizi anlıyoruz.

        9

        "BALERİN OLAMAYINCA OYUNCULUĞA GEÇTİM"

        * Ben uzun yıllar bale yaptım, balerin olmayacağımı anlayınca da oyunculuğa geçtim. Bu kararı aldığım zaman 14 yaşımdaydım.

        Fotoğraflar: Instagram

        10

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ