Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Kültür-Sanat Sinema Cannes Film Festivali'ne katıldı
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        ‘Top Gun: Maverick’in gösterimi için Cannes Film Festivali’ne katılan 59 yaşındaki Tom Cruise, katıldığı panelde çarpıcı açıklamalarda bulundu. Cruise, konuşmasının çoğunda film yapım sanatına olan aşırı bağlılığını, erken yaşlardan itibaren film yapımlarının her unsurunu zihnine nasıl kazıdığını ve belirli oyunculuk biçimlerinin beyazperdede en iyi nasıl çalıştığını analiz ettiğini anlattı.

        Tom Cruise, “filmlerinizde dublör kullanmayarak neden riske giriyorsunuz?” sorusuna kimse Gene Kelly'ye 'Neden dans ediyorsun?' diye sormadı” şeklinde cevap verdi. Cruise, dijital platformlara film çekip çekmeyeceği yönündeki bir soruya ise şöyle cevap verdi; “Hayır, bu asla olmayacak. Büyük ekran için film yapıyorum. Sinemanın yaşaması lazım.”

        REKLAM
         Jennifer Connelly  - Tom Cruise
        Jennifer Connelly - Tom Cruise

        Tom Cruise, panelden sonra gösterime 27 Mayıs'ta girecek olan 'Top Gun: Maverick'in Cannes Film Festivali'ndeki galasına katıldı. Konukların ve medyanın büyük ilgi gösterdiği Cruise, 30 yıl sonra Cannes Film Festivali'nde olmaktan mutlu olduğunu söyledi.

        'Top Gun: Maverick'in galasından önceki kırmızı halı seremonisi sırasında Fransız Hava Kuvvetleri bir gösteri uçuşu gerçekleştirdi.
        'Top Gun: Maverick'in galasından önceki kırmızı halı seremonisi sırasında Fransız Hava Kuvvetleri bir gösteri uçuşu gerçekleştirdi.
        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ