Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Cardi B. ikinci kez anne oldu - Magazin haberleri
        1

        Abartılı lüks harcamaları, sahnedeki ve günlük hayattaki gösterişli kıyafetleriyle gündeme gelen Cardi B. ile Offset, 2017'de nişanlanmalarının ardından gizlice dünyaevine girmişti. Bir dönem boşanacakları konuşulan ancak kısa sürede aralarındaki buzları eriten ikili, kızları Kulture Kiari Cephus'u 2018 yılında kucaklarına almıştı.

        2

        İKİNCİ KEZ ANNE OLDU

        Şimdilerde mutlu bir birliktelik sürdüren çift, ikinci çocuklarını kucaklarına aldı. Bu kez oğullarına kavuşmanın sevincini yaşayan ünlü rapçi ile eşi, müjdeli haberi Instagram'dan duyurdu. Çocuğunu 4 Eylül'de dünyaya getirdiğini belirten Cardi B., mutluluklarını gözler önüne serdi.

        HAMİLELİĞİNİ GİZLEMİŞTİ

        28 yaşındaki rapçi, ikinci hamilelik haberini, haziran ayında gerçekleşen BET Ödülleri’ne kadar gizli tutmuştu. Gecede sahne alan Cardi B., büyüyen göbeğini açıkta bırakan kıyafetiyle ikinci kez anne olmaya hazırlandığını duyurmuştu.

        3

        "MÜDÜM BANA 'NEDEN STRİPTİZ YAPMIYORSUN? DEDİ"

        Altı ay önce hakkında bilinmeyenlerini anlatan Amerikalı yıldız, New York'ta kasiyer olarak çalıştığı marketin Türk müdürünün tavsiyesiyle striptiz kulübünde işe başladığını dile getirmişti.

        Şöhreti bu kulüpte çalışarak yakaladığını ifade eden Cardi B., konuyla ilgili, "Müdürüm bana 'Geçim sıkıntısı çektiğini biliyorum. Çok güzel kızsın, güzel bir vücudun var. Neden striptiz yapmıyorsun? Gel, sana orayı ayarlayım' dedi ve sahne hayatım öyle başladı" demişti.

        4

        Cardi B., kariyerine önce erotik dansçı, sonra da televizyon yıldızı olarak başladı.

        Şarkıcı, son yıllarda ise müzik dünyasının en gözde genç kuşak rap yıldızlarından biri.

        5
        6

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ