Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Cardi B'nin eşi Offset gözaltına alındı - Magazin haberleri
        1

        Cardi B'nin eşi Offset'in başı belaya girdi! Olay geçtiğimiz cumartesi günü Beverly Hills'te meydana geldi. Offset'ın, arabasının içinden silah gösterdiğini iddia eden bir kişi polise ihbarda bulundu.

        2

        Otomobilde gerçek adı Kiari Kendrell Cephus, olan Offset ile eşinin kuzeni Marcelo Almanzar'ın olduğu ortaya çıktı. Yetkililer bir süre sonra 28 yaşındaki rapçinin aracını durdurdu. Olaylar yaşanırken Offset'in kendisini dışarı çıkmaya zorladığı anlar sosyal medyada paylaşıldı.

        3

        Videoda polis memurunun rapçiye kıpırdamamasını ve kapıyı açmasını söylediği duyuluyor. Offset da bunun yasal olmadığını ve polisin kapısını açamayacağını söylüyor. Rapçi ile polisler arasında "yapabilirim" ve "hayır yapamazsın" şeklinde tartışma yaşanıyor.

        4

        Başka bir görüntüde ise, Offset ile kadın polis arasında tartışma yaşandığı görülüyor. Polis memuru, rapçi ile Marcelo Almanzar'a, "İnsanlara silah gösterdiğiniz söylendi bize" diyor.

        Offset de polis memuruna "Ben ünlüyüm. Sen benim kim olduğumu biliyor musun?" diyerek yanıt veriyor. Bir süre sonra polisin, Offset'i aracından inmeye razı ettiği görülüyor.

        Yaşanan bu olaylar ilk olarak basına rapçinin tek başına gözaltına alındığı şeklinde yansıdı. Ancak daha sonra durumun farklı boyutları ortaya çıktı.

        5

        People dergisinin haberine göre; Trump mitingine giderken yolda diğer araçlara silah gösteren kişi Offset değil araçta kendisiyle bulunan Cardi B'nin kuzeni Marcelo Almanzar'dı. Beverly Hills polisi konuyla ilgili açıklama yaparak Offset'in gözaltına alındığı haberleri duyuldu.

        6

        Polisin verdiği bilgiye göre; Ünlü rapçi ile Almanzar, halka açık bir yerde dolu silah taşımak ve bunu vatandaşa göstermek iddiası ile gözaltına alındı. Ancak ikili serbest bırakıldı. Daha sonra kendisine ait aracı ile olay yerine gelen Cardi B.'nin polislerle tartıştığı görüldü. Marcelo Almanzar, polis merkezine götürüldükten bir süre sonra dışarı çıktı.

        Offset'in ise polislerle hararetli bir şekilde konuştuktan sonra gitmesine izin verildi.

        7

        Daha sonra kendisine ait aracı ile olay yerine gelen Cardi B.'nin polislerle tartıştığı görüldü. Marcelo Almanzar, polis merkezine götürüldükten bir süre sonra dışarı çıktı.

        8

        Offset'in ise polislerle hararetli bir konuştuktan sonra gitmesine izin verildi.

        Rapçinin sözcüsü, konuyla ilgili açıklama yaparak Trump'ın taraftarlarının saldırısı sonrasında Offset'in gözaltına alındığını ancak kısa bir süre sonra serbest bırakıldığı duyuruldu.

        9

        BOŞANMAKTAN VAZGEÇTİ

        Cardi B., bir süre önce boşanma kararı aldığı eşi Offset ile yeniden bir araya geldiğini duyurmuştu.

        B., konuyla ilgili açıklama yaparak şunları söylemişti:

        Bir gün mutluyum, ertesi gün ağzını burnunu kırmak istiyorum. En iyi arkadaşınla konuşmamak gerçekten zor. Tipik bir çiftiz işte, erken evlenmiş iki genciz, biz buyuz. Bizimki de sizin ilişkilerinizden farklı değil. Biz de böyleyiz.