Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ceren Kaplakarslan'ın avukatından açıklama
        1

        7 aylık hamileyken kendisine şiddet uygulayan sevgilisi Temel Kankıran’a dava açan Ceren Kaplakarslan, annesiyle birlikte Amerika’ya gitmişti.

        2

        Avukatları, Kaplakarslan ile annesi Nuray Deveci’nin yola çıkmasının ardından, onların talimatları doğrultusunda bir basın açıklaması yaptı. İşte Kaplakarslan ile annesi Nuray Deveci Yeşiltepe'nin avukatları Gökçe Yıldırım ve Yeşim Gençer'in açıklamaları:

        3

        Ceren Kaplakarslan ile sanık Temel Kankıran, bekâr ve yetişkin iki birey olarak yaklaşık 2.5 yıl duygusal bir ilişki yaşamıştır. Bebek sahibi olmayı kararlaştırmış ve bu bebeğin dünyaya gelmesi konusunda tam bir mutabakat içinde olmuşlardır. Müvekkilimizin tek amacı bebeği sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmektir.

        4

        Mağdur müvekkilimizin doğumdan sonraki amacı bebeğini sağlıklı bir ortamda büyütebilmektir. Bu aşamada en önemli hususlardan biri bu bebeğin sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesidir.

        5

        Mağdurun hamilelik sürecini tamamlayabilmesi için müvekkilin yaşadığı bu zor süreçte herkesi sorumlu davranmaya davet ediyoruz. Doğacak bebeğin babasıyla yasal haklar çerçevesinde kişisel ilişki kurabileceğinde bir tereddüt bulunmamaktadır.

        6

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ