Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ceyda Düvenci: Kafa dengi bir iş bulamıyorum!
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Ceyda Düvenci, geçtiğimiz gün Nişantaşı'ndaydı. Düvenci, valede otomobilini beklerken gazetecilerle sohbet etti. Hafif makyaj ve dağınık saç stiliyle dikkat çeken 44 yaşındaki oyuncu, "Yeni imaj mı yaptınız?" sorusuna "Doğallığı çok seviyorum. Ekstra şeyler yapmayı sevmiyorum. Benim meselem temiz olmak. Cilt bakımımı düzenli yaptırıyorum. Onun dışında rimelimi sürüp çıkıyorum." yanıtını verdi.

        2

        "SÜRPRİZLERİ SEVERİM"

        Kendisi gibi oynucu olan Bülent Şakrak ile mutlu bir evlilik sürdüren Ceyda Düvenci, 14 Şubat Sevgililer Günü'nün yaklaştığı hatırlatılması üzerine, "Gününde yapılan şeyler bana çok anlamlı gelmiyor. Sanki sadece o gün için yapılıyormuş gibi... Sürprizleri severim." dedi.

        3

        "SENARYOYU BEĞENMİYORUM"

        Bir süredir ekranlardan uzak kalan Düvenci, konuyla ilgili "Çok kafa dengi bir iş bulamıyorum. Senaryoyu beğenmiyorum. Senaryoyu beğensem yapımcısıyla çok kolay uzlaşamıyorum." şeklinde konuştu.

        4

        "DİJİTAL DAHA ÖZENLİ"

        Ayrıca ilk kez dijitale iş yapacağını açıklayan ünlü isim, şubat ayında ekranlarda olacak film projesi için heyecanlı olduğunu ifade etti. Dijital hakkındaki düşünceleri sorulan Ceyda Düvenci, şu şekilde konuştu:

        Dijital daha özenli. Orada bir reyting kaygısı yok. Kanala kaset yetiştirme telaşı yok. Dakikası belli ve kısa. Başı sonu belli ve performansını yaparken karakterin nereye gideceğini biliyorsun. Televizyonda öyle değil. Bir bölümde her şey değişiyor. Reytinglere göre her şeye karar veriliyor. Zaten dizi iki saat insanlık dışı bir performans. Oturup iki saat bir diziyi izlemek bile zor. Çekmenin ne demek olduğunu az çok biliyoruz.

        5

        "DOSTLARIMIZLA VAKİT GEÇİRMEYİ SEVİYORUZ"

        Yakın arkadaşları Hazal Kaya ve Cansu Tosun ile sık sık bir araya gelen ve o anları da takipçileriyle paylaşan Düvenci, etrafındaki kalabalığı azalttığını söyledi. Bu kararı isteyerek aldığını söyleyen Ceyda Düvenci, şu ifadeleri kullandı:

        Dost çevremiz çok belli. Bayağı azalttığımız ve bize huzurlu, güvenli hissettiren bir alanımız var. O yüzden dostlarımızla çok sık zaman geçirmeyi seviyoruz. Evimizde soframızı kuruyoruz, muhabbetimizi yapıyoruz. Çocuklar bir araya geliyor. Hayatta çok büyük beklentilerimiz yok. O yüzden az, öz çevremiz var. Hepimiz aile olduk aslında. Tamamen istek bu. Genel olarak hayatın içinde de eşyaları azaltmak gibi. Elemek gibi algılanmasın ama hayattan ne beklediğinizi bildiğiniz zaman birlikte zaman geçireceğiniz kişiyle nasıl zaman geçirmek istediğinizi de biliyorsunuz. Yani verimli vakit geçiriyorsunuz. Hayatla barışık. Bir tane hayat ve çok kıymetli. Bunu önemseyip buna göre yaşayınca da zaten insanlar istemeden de olsa görüşmüyor sizinle. Bu konuda hiç pişmanlıklarım yok. Her şeyim iyi ki...

        6

        "HERKESİ 'YAPMAM' DEDİĞİ BİR ŞEY OLMALI"

        Prensiplerinin olduğunu belirten ünlü isim, "Herkesin bu hayatta 'Yapmam' dediği bir şey olmalı. Bu kişinin kendiyle ilgili olabilir. Bunun adına hayat prensipleri deniyor. Hayat prensipleri olan biriyim. Bu birini rahatsız etmek ya da birinin prensibime yorum yapmasını bekler bir yerden değil. Benim prensiplerim var sadece. Herkesin de olmalı." dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ