Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ceylan'ın son imajıyla yine şaşırttı! Ceylan'ın kızı Melodi de değişti! - Magazin haberleri
        1

        Sosyal medya hesabını aktif kullanan Türk Halk Müziği sanatçısı Ceylan, değişimiyle konuşulmaya devam ediyor. 46 yaşındaki şarkıcı, son paylaşımıyla yine adından söz ettirdi.

        2

        Ceylan'ın yayınladığı bu fotoğraf sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Paylaşımına, "Biz nasip deriz hayırlısı deriz. Tevekkül ederiz tebessüm ederiz. Her şeyi Allah’a bırakırız. Mutlu olmasını biliriz." notunu düşen sanatçı, başta Ece Erken ve Seren Serengil olmak üzere pek çok kişiye benzetildi.

        3

        GÜLŞEN, ŞÜKRAN OVALI, ELÇİN SANGU...

        Daha önce saçlarını griye boyatan sanatçı, verdiği pozu "Ceylan 2021" notuyla paylaşmıştı. Bazı sosyal medya kullanıcıları, saç stilini değiştiren Ceylan'ın bu halini şarkıcı Gülşen'e benzetmişti.

        4

        Günlük hayatından sık sık kesitler yayınlayan Ceylan, daha önce de bu paylaşımıyla oyuncu Şükran Ovalı'ya benzediğine dair yorumlar almıştı.

        5

        Türkücü, bir dönem de saçlarını kızıla boyatmıştı. Takipçileri tarafından oyuncu Elçin Sangu'yu andırdığına dair yorumlar yapılmıştı.

        6

        KIZI DA DEĞİŞTİ!

        Ünlü türkücü Ceylan'ın Erkan Bozkurt ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Melodi Bozkurt da annesi gibi değişimiyle gündeme geliyor. Annesinin izinden giderek şarkıcı olmak için çalışmalar yapan Melodi, geçirdiği estetik operasyonlar sonucu bambaşka biri oldu.