Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ceylan'ın yeğeni Nazlıcan Arkan son yolculuğuna uğurlandı... Ceylan'ın zor anları - Magazin haberleri
        1

        DHA'nın haberine göre; ünlü türkücü Ceylan’ın yeğeni Nazlıcan Arkan, dün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Arkan, geçtiğimiz kasım ayından bu yana pankreas iltihabı nedeniyle kaldırıldığı Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi görüyordu.

        2

        25 yaşındaki Arkan’ın cenazesi Büyükçekmece Kuba Camii’nde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Büyükçekmece Tüyap Mezarlığı’nda toprağa verildi.

        3

        Cenazeye Berdan Mardini, Alişan ve Arkan'ın ailesi katıldı. Ceylan ve Arkan'ın annesi tabutu başında gözyaşı döktü.

        4

        "CEYLAN KIZI GİBİ SEVİYORDU"

        Basın mensuplarına konuşan oyuncu Berdan Mardini, "İnşallah mekanı cennet olur, ölüm herkese olduğu gibi bize de haktır. Dolayısıyla biz de bu acıyı paylaşmaya geldik. Gençlerin ölümü daha zordur. Ailesine ve Ceylan'a başsağlığı diliyorum. Ceylan da zaten kızı gibi seviyordu yeğenini. Mekanı cennet olsun" ifadelerini kullandı.

        5

        "ONU İÇİMİZDEN ATAMAYACAĞIZ"

        Arkan'ın babasının eniştesi Mahmut Karakuzu ise, "Kızımızı kaybettik, çok sevdiğimiz bir yavrumuzdu bizim. Onu içimizden atamayacağız, onu içimizde yaşatacağız ama... Rabbim onu çok sevdi de yanına aldı. Bütün sevenleri de burada, hepsine teşekkür ederim. Hepsinden Allah razı olsun" diye konuştu.

        6

        "BİZ ÖLECEKTİK"

        Ceylan ise gözyaşlarını tutamayarak, "Analar varken, çocuklar ölmemeli. Biz ölecektik, oraya girecektik. Yavrum Nazlıcan... " ifadelerini kullandı.

        7

        NAZLICAN ARKAN KİMDİR?

        Nazlıcan Arkan, 1993 İstanbul doğumludur. Bir stil yarışmasında 7. sezon yarışmacısı olan Nazlıcan Arkan, üniversite mezunudur. Bir bankada görev yapan Nazlıcan, yarışma günlerinde modaya ve giyime olan tutkusundan bahsetmiştir. Nazlıcan Arkan, aslen Tuncelilidir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ