Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Çukur 63. son bölüm izle: Akşın öldü! Yüzüklü ölecek mi? Çukur 2. sezon 31. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

        Senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı Çukur’un yönetmenliğini Sinan Öztürk üstleniyor. Çukur’da Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Öner Erkan, Necip Memili, Tansu Biçer, Hare Sürel, Kubilay Aka gibi son dönemin gözde oyuncuları ile usta oyuncular Ercan Kesal, Perihan Savaş ve Şenay Gürler yer alıyor. Dizide bu isimlere Kadir Çermik, Serhat Özcan, İrem Altuğ, Boncuk Yılmaz, Mustafa Kırantepe, Cem Uslu, Uğur Yıldıran, Aytaç Uşun, İlayda Alişan, Ece Yaşar, Gökşen Ateş eşlik ediyor.

        ÇUKUR 64. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

        Çukur'un bu akşamki bölümünün ardından gözler yeni bölüm fragmanında. Ancak dizinin henüz yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı. Çukur 64. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz detaylar haberlerimizde olacak.

        REKLAM

        ÇUKUR 63. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        Çukur bu akşam 2. sezonun 30. bölümüyle ekrana geldi. Akşın’ın kaçırıldığı haberi, Çukur’a kor gibi düştü. Bir kayıpla daha baş edecek gücü olmayan Koçovalılar, dört bir koldan Akşın’ı bulmak için seferber oldu. Aliço, Yüzüklü’nün bıraktığı ipucu sayesinde Akşın’a adım adım yaklaştı.

        Bu sırada Vartolu Salih de, Çukur'da kendi kurallarına göre iş yapmaya çalışan Savaş ile mücadele içine girdi. İki tarafın yüzleşmesi, Koçovalıların karşısına yeni bir düşmanın çıkmasına neden oldu. Yüzüklü’nün Yücel olduğunu öğrenen Yamaç, bu gerçekle sarsılırken; Yamaç’la birlikte beklenmedik sürpriz bir isim Yücel’le karşı karşıya geldi.

        ÇUKUR 63. SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN
        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ