Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Denise Richards da kızı Sami Sheen gibi erotik siteye üye oldu - Magazin haberleri
        1

        2002 yılında evlenen ve 2006'da olaylı bir şekilde yollarını ayıran Denise Richards ve Charlie Sheen'in 18 yaşındaki kızı Sami Sheen, erotik pozların paylaşıldığı bir siteye üye olmasıyla çok konuşulmuştu. Ünlü aktör kızının bu davranışını onaylmazken Richards, Sami'nin 18 yaşına geldiğini ve onun kararlarına saygı duymak gerektiğini ifade etmişti.

        2

        KIZININ ARDINDAN KENDİSİ DE ÜYE OLDU

        Richards da kızı gibi aynı siteye üye oldu. 51 yaşındaki oyuncu, KTLA'ya verdiği demeçte kızının kararına da değinerek "Kızımın o sitede hesap açması olumsuz tepkiler almıştı. Bu siteyi ben de duymuştum ama hakkında bilgi sahibi değildim. Sonra öğrenmeye başladım. Bu sitenin yaratıcıları, bütün sosyal medya platformlarının en iyi özelliklerini alıp bir araya getirmişler. Kendi hesabınızın kontrolü sizin elinizde." dedi.

        Denise Richards, başka bazı internet siteleri gibi kullanıcı paylaşımlarının onlardan izinsiz olarak başka sosyal medya platformlarına satılmadığını da sözlerine ekledi.

        3

        "BUNLARI INSTAGRAM'DA DA PAYLAŞIYORUZ"

        Richards, "Hepimiz Instagram'da ya da başka yerlerde bikini ya da mayolarla çekilmiş fotoğraflar paylaşıyoruz. Arada bir fark yok." diyerek bu konudaki sözlerini sürdürdü.

        4

        "KIZIMIN ÖZGÜVENİ BENDE OLSAYDI"

        Bu kararı yüzünden geçen hafta boyunca birçok eleştiri aldığını da hatırlatan Denise Richards, "Şunu söylemem gerekir ki keşke 18 yaşındaki kızımın kendine güveni bende de olsaydı. Ayrıca onun kararları hakkında yargılayıcı da olamam." ifadelerini kullandı.

        5

        "SONUNDA O CEHENNEM GİBİ EVDEN AYRILDIM"

        Öte yandan Denise Richards ve Charlie Sheen'in kızı geçtiğimiz yıl çarpıcı bir itirafta bulunmuştu. Genç kız, iki yıl önce annesi ile üvey babası Aaron Phypers'le birlikte yaşadığı ve "Cehenmem!" diye tanımladığı evden ayrılıp, babasıyla yaşamaya başlamıştı.

        Hakkında bilinmeyenlerini anlatan Sami Sheen, TikTok'ta yayınladığı videoda, "İstismarcı bir ailede kapana kısılmıştım. Kendimden nefret ediyordum. Günlerce yemeden, içmeden yaşadığım oldu. Çılgıncasına depresyondaydım ve okuldan nefret ediyordum. Şimdi ise sonunda o cehennem gibi evden ayrıldım ve ruhsal bir uyanış gerçekleştirdim. İki tane kedisi olan mutlu bir bekarım. Kendime karşı sevgi doluyum ve liseyi bıraktım." dedi. Sheen, daha sonra videoyu herkesin izleyemeyeceği "gizli' konuma getirdi.

        6

        Sami Sheen, videosunda hangi ebeveyninden söz ettiğini açıkça söylemese de aileye yakın kaynaklar o dönemlerde annesi Denise Richards ve üvey babasıyla birlikte yaşadığını ifade etmişti. Yine aynı kaynaklara göre; Sami, evden ayrıldıktan sonra babası Charlie Sheen'in evinde yaşıyor.

        7

        "ANNEM BENİ EVDEN ATMAYA ÇALIŞTI"

        Sam Sheen, daha önce paylaştığı başka bir videoda da annesinin kendisini evden atmaya çalıştığını ileri sürmüştü. Fakat Richards'a yakın bir kaynak, Sam Sheen'in bu iddialarının tamamen "bir ergen öfkesi" olduğunu savunmuştu.

        8

        Bu kaynak; Denise Richards'ın da her anne ve baba gibi çocuklarına kurallar koyduğunu belirterek, Sami'nin bu kurallara uymak istemediğini söylemişti. Aynı kişi, "Denise kızını çok seviyor ve bu durumdan dolayı da çok üzgün." demişti.

        9

        "SÖZLERİ GERÇEĞİ YANSITMIYOR"

        Hem Richards'a hem de Sheen'e yakın bu kaynak, "Charlie, Denise'in kurallarını uygulama biçimini desteklemiyor. Onun ebeveyn olarak farklı bir tarzı var. Sami de onunla birlikte yaşamaya karar verdi." diyerek, bu sözlerin gerçeği yansıtmadığını ileri sürmüştü. Charlie Sheen de sözcüsü aracılığıyla verdiği röportajda, "Sam harika biri. Onu ve bütün çocuklarımı koşulsuz bir şekilde seviyorum." demişti.

        10

        EVLİLİK DÖRT YILDA BİTTİ

        Denise Richards ve Charlie Sheen, 2002 yılında evlendi. Ancak bu evlilik 2006'ya kadar sürdü. Çiftin ayrılık süreci de oldukça sıkıntılı geçti. Sheen ve Richards, birkaç yıl önce bir dava nedeniyle gündeme gelmişti.

        Richards, Sheen aleyhine 1.2 milyon dolarlık bir dava açmıştı. Ayrıldıktan sonra kızlarıyla birlikte Sheen'e ait bir evde yaşayan Richards, aktörün kendilerini sokağa attığını ileri sürmüştü.

        11

        "PEDOFİLİ" İDDİASI

        Aktör Charlie Sheen'in, 1986 yapımı 'Lucas' filminin çekimleri sırasında, ekibin 13 yaşındaki çocuk oyuncusu Corey Haim'e tecavüz ettiği öne sürülmüştü.

        Fotoğraflar: MEGA, AP, REUTERS, INSTAGRAM.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ