Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Deniz Akkaya: Ben boşa konuşmam! - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Eski manken Deniz Akkaya, önceki gün Etiler'de görüntülendi. Akkaya, kendisini görüntüleyen muhabirlerlerin sorularını yanıtladı.

        2

        "BOŞA KONUŞMAM"

        "Şişman ve çirkin insanlarla muhatap olmak istemiyorum. Yeme bozukluğu ve kendine bakmamak duygusal hastalıktır" açıklamasıyla yine gündeme gelen Akkaya, gazetecilerin bu sözlerini hatırlatması üzerine "Artık konu çok yayıldı ama ben boşa konuşmam." dedi.

        3

        Deniz Akkaya geçtiğimiz yıllarda yaptığı ve büyük tepki çeken "Şişmanlarla ve çirkin insanlarla görüşmek istemiyorum." sözlerini tekrarlamıştı.

        4

        Akkaya, "Yeme bozukluğu bir duygusal rahatsızlıktır. Bile bile sorunlarına sarılan bir insan intihar ediyor demektir. İntihara meyilli biriyle de arkadaşlık etmem." ifadelerini kullanarak tartışma konusu olmuştu.

        5

        "ÇILGIN YAŞADIM, DURULDUM"

        Gençlik yıllarında çok çılgınlık yaptığını da belirten Akkaya, "Çılgın yaşadım ama artık duruldum. Eskiden çok içiyordum, kaç kere ölümün kıyısından geçtiğimiz işlere imza atmışız. Onları da iyi ki yaşamışım diyorum. Uçuk bir tiptim. Şimdi o kadar cesur değilim. 'Kırkından sonra azanı teneşir paklar' diyoruz ya, biz bunları yaparken evde evcilik oynamaya çalışanların şimdiki halini görüyorum. Şükür ki doğru zamanda doğru yaşta yapmışız." demişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ