Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Bahçeli Söğüt'te: Beka sorunu ağırlaştı

        MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Eskişehir'de Cumhur İttifakı mitinginde yaptığı konuşmada, yaklaşan yerel seçimlerde Eskişehir'in umutlarının Cumhur İttifakı ile yeşereceğini söyledi.

        Eskişehir'in sis perdesinin aralanması gerektiğini belirten Bahçeli, "Zillet ittifakının şımarıklığına bu şehrimizde el ele, omuz omuza ve birlikte mutlaka son vereceğiz. Cumhur İttifakı, Eskişehir'in önünü açacaktır. İnancım ve umudum budur. Cumhur İttifakı, Eskişehir'i çantada keklik görenlerin hesabını bozacak, uykularını kaçıracak, ezberlerini alt üst edecektir." ifadelerini kullandı.

        "ATATÜRK'ÜN KEMİKLERİNİ SIZLATMAKTAN HİÇBİR RAHATSIZLIK DUYMAMAKTADIR"

        Bahçeli, CHP ile HDP'nin ittifak halinde olduğunu dile getirerek, bu nedenle Eskişehirlilerin CHP'yi affetmeyeceğini anlattı.

        MHP Genel Başkanı Bahçeli, sözlerini şöyle sürdürdü:

        "CHP Genel Başkanı siyaseten iflas etmiştir, HDP ile poz vermekten, Türk düşmanlarıyla kol kola girmekten, aziz Atatürk'ün kemiklerini sızlatmaktan hiçbir rahatsızlık duymamaktadır. Cumhuriyeti kuran CHP nerede, bugünkü CHP nerede. CHP işgal edilmiş, yabancı hayranlarının, emperyalist emellerin çekim alanına girmiştir. Eskişehir millidir, ahlaklıdır. PKK'ya el uzatan, YPG'ye umut bağlayan, FETÖ'cülerle aynı kareye düşen zillet ittifakını sırtından silkeleyip atacaktır."

        "NÖBET SIRASI CUMHUR İTTİFAKI'NINDIR"

        Bahçeli, muhalefetin metal yorgunluğu içinde olduğunu ifade etti.

        İş yapmaktan daha çok laf üretmeyi önceliğine alan siyasetçilerin devrinin kapanması gerektiğini söyleyen Bahçeli, şunları kaydetti:

        "Bu devran değişmelidir. Eskişehir küllerinden yeniden doğmalıdır. Allah'ın izniyle de doğacaktır. Eskişehir hiç kimsenin tutsağı, hiç kimsenin oyuncağı, hiç kimsenin arka bahçesi değildir. Eskişehir, Türkiye'nin özetidir. Kim bu şehirde taş üstüne taş koymuşsa, kimin bu memlekete toplu iğne kadar hizmeti dokunmuşsa teşekkür eder, 'Allah razı olsun' deriz. Yapılanları inkar etmeyiz çünkü zillet ittifakı gibi inkarcı değiliz. Çalışmaları yok saymayız çünkü Allah'tan korkar, kuldan utanırız. Eskişehir'de kutlu bir değişimin zamanı gelmiştir. Nöbet sırası Cumhur İttifakı'nındır."

        BAHÇELİ SÖĞÜT'TE KONUŞTU

        MHP lideri Devlet Bahçeli, Söğüt'te konuştu. Bahçeli'nin konuşmasının satırbaşları şöyle:

        "Zillet ittifakını oluşturan partiler diyor ki 'Beka sorunu yoktur'. Gelsinler Ertuğrul Gazi'nin huzurunda söylesinler. Cahiller bilmeseler de büyük devletler ve milletlerin beka sorunu vardır. Bu hedefe ulaşmak için pek çok badireye göğüs gererler. Türk milleti büyüktür. Her zaman da büyük kalacaktır. Beka sorunlarımız ağırlaşmıştır. Söğüt'e bakan bekayı görür. Beka olmadan siyaset yapmanın manası söz konusu mu?

        Türkiye'yi karanlığa itmek istiyorlar, 'Türkiye köşeye sıkışsın' diyorlar, milli bekamızı hedef alıyorlar, milli birliğimizi yıkmayı planlıyorlar. Dünün tekfurları neyse bugünün iş birlikçileri aynıdır. Dünün Bizans'ı neyse bugünün ihanet ortakları tıpatıp aynısıdır.

        REKLAM

        Cumhur kaderine leke sürdürmeyecektir. Cumhur tarihine ve talihine zincir vurdurmayacaktır. Cumhur İttifakı Türkiye'nin aydınlık geleceğidir. 31 Mart bir beka seçimidir. Zillet yeni hükümet sisteminden rahatsızdır. Yapılanlardan memnuniyetsiz, yıkımın meftunudur. Nerede husumet, fitne varsa zillet oradadır. Atatürk'ün partisi terör örgütleriyle düşüp kalkmaktadır. FETÖ bunların yanındadır.

        CHP Genel Başkanı korku içinde, yalan üstüne yalan konuşmaktadır. Şuurunu kaybetmiştir. Bir gün dediğini öbür gün inkar etmektedir. CHP Genel Başkanı YPG'nin Türkiye'ye saldırmayacağını söylüyor. Sırtlarını YPG'ye dayayanlarla işbirliği yapıyor. Masum ve mağdur gösterecek kadar zıvanadan çıkıyor. Kılıçdaroğlu, 'Onlar bize mi saldıracak' sorusunu Hatay'da, Şanlıurfa'da, Kilis'te söylesin.

        Kandil isim vermiş CHP yazmıştır, Kandil önermiş İP 'tamam' demiştir. Türk milleti bu zehri yutmaz. Gerçek CHP'lilere sesleniyorum; vazgeçin bu Kemal Kılıçdaroğlu'ndan.

        CHP, İP, HDP, SP, ÖDP beraberce aynı kervana girmişler, aynı kafilede yerlerini almışlardır. Atatürk'ün partisi terör örgütleriyle düşüp kalkmaktadır. CHP, HDP ve İP arasında vahim paslaşmalar, ibretlik kucaklaşma sahneleri vardır ve ortadadır. FETÖ bunların yanındadır. CHP Genel Başkanı, telaş ve korku içindedir, yalan üstüne yalan konuşmaktadır, şuurunu kaybetmiş, akıl ve izan ölçüleri tümden kaybolmuştur."

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ