Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Didem Soydan kimdir? Didem Soydan kaç yaşında, nereli? Boyu kaç?

        Didem Soydan kimdir? Didem Soydan'ın boyu kaç? soruları magazin gündeminin öne çıkan ismi manken Didem Soydan ile ilgili detayları öğrenmek isteyenlerin gündeminde. Türkiye'yi uluslararası podyumlarda da temsil eden Didem Soydan, çoğu kez sosyal medyadakipaylaşımlarıyla konuşuluyor. Didem Soydan'ın kısaca hayatı haberimizde.

        DİDEM SOYDAN KİMDİR?

        Didem Soydan, 1984 yılında İstanbul’da doğmuştur. Boyu 1.76 cm olan Didem Soydan adından söz ettiren mankenler arasında yer alıyor. Didem Soydan, anne tarafı Bulgaristan ve Yunanistan göçmeni, babası ise Arnavutluk'tan göç etmiş bir ailenin çocuğudur.

        Üniversite yıllarında çalıştığı Diesel adlodacı Ümit Ünal tarafından modellik teklifi gelince bir ay sonra La Russie defilesinde yer aldı. Bu defilede birçok ünlü modacı ve fotoğrafçı tarafından beğenildi. Modellik kariyerinde hızlı adımlarla ilerleyen Didem Soydan Türkiye'nin birçok ünlü modacısıyla birlikte çalıştı.

        https://www.instagram.com/p/B9_-MyIFIBE/

        İstanbul'da düzenlenen moda haftaları kapsamındaki Fashion Week defilelerinde tasarımcıların en çok tercih ettiği modeller arasında yer aldı. Didem Soydan, modellik işine girmeden önceki işinde yani Diesel mağazasında sonradan modacı olan Umut Eker ile birlikte çalışıyorlardı.

        1 Nisan 2014 tarihinde İtalya`nın Verona kentinde düzenlenen Uluslararası Calzedonia Summer Show`da Didem Soydan da podyuma çıktı. Calzedonia Summer Show da podyuma çıkan ilk Türk mankendir.

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ