Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Drew Barrymore'a senaristlerden tepki - Magazin haberleri
        1

        Drew Barrymore, Amerika Yazarlar Birliği'nin (WGA) grevinin sona ermesini beklemeden "The Drew Barrymore Show"un televizyona geri döneceğini heyecanla duyurmasının ardından eleştiri oklarının hedefi olmuş ve programı yayınlamaktan vazgeçmişti.

        2

        Drew Barrymore, şov dünyasında zor bir sınavdan geçiyor. Beş ay süren grev, geçtiğimiz ay Yazarlar, Sinema ve Televizyon Yapımcıları Birliği (AMPTP) ile anlaşmaya vararak grevi sonlandırmıştı.

        3

        Bunun üzerine Drew Barrymore'un programına devam etmesi bekleniyordu. Ancak görünüşe göre program yazarları 48 yaşındaki oyuncudan pek de memnun değildi.

        4

        PROGRAMA GERİ DÖNMEYİ REDDETTİLER

        İlk günden beri şovun ortak yazarları olan Chelsea White, Cristina Kinon ve Liz Koe, Drew Barrymore'un programına geri dönmeyi reddetti ve yapıma veda etmeye karar verdi. Üç senarist, grev sırasında programın çekildiği Manhattan stüdyosunun önünde eylem yaparken görülmüştü.

        5

        "SENDİKA YAZARLARININ DEĞERLİ OLMADIĞI MESAJINI VERİYOR" DEMİŞTİ

        Senarist Chelsea White, geçen ay The Hollywood Reporter'a konuşarak, "Programın geri döneceğini duymak üzücü, çünkü sendika yazarlarının değerli olmadığı mesajını veriyor" demişti. Anlaşılan o ki, senaristler, Barrymore'un başta grevi hiçe sayarak programa devam etme kararını affetmedi. Drew Barrymore'un tepkiler üzerine kararından vazgeçerek, yayına devam etmemesi de senaristleri sevindirmedi.

        'The Drew Barrymore Show' 16 Ekim'de ekrana geri dönecek olsa da yeni yazarlara yer vermesi bekleniyor.

        Fotoğraflar: AP, Avalon

        ÖNERİLEN VİDEO

        Yaşlı kadın 60 bin lirası gasp edilerek öldürülmüş

        Konya'nın Ereğli ilçesinde yalnız yaşayan 70 yaşındaki kadının 60 bin lirasının gasp edilerek öldürülmesiyle ilgili katil zanlısı komşu ve yardım ve yataklık ettiği iddia edilen 2 kişi tutuklandı. (İHA)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ