Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Diğer Dehşet devam ediyor | Dış Haberler

        HABERTURK.COM DIŞ HABERLER SERVİSİ

        Kanada 10 gün önce, siyasi parti merkezlerine insan uzuvları gönderilmesi haberiyle şoka girmişti. Kanadalılar dün de benzer bir haberle aynı dehşeti yaşadılar.

        BU KEZ OKULLARA GÖNDERİLDİ

        İnsan uzuvları bu kez siyasi parti merkezlerine değil, Vancouver'daki ilköğretim okullarına gönderildi. Yaklaşık 1 saat arayla iki farklı okula gönderilen postaların birinin içinden insan eli, diğerinin içindense insan ayağı çıktı.

        TEK ŞÜPHELİ PORNO OYUNCUSU

        10 gün önceki ilk olayın ardından 29 yaşındaki porno oyuncusu Luka Rocco Magnotta, Interpol tarafından aranmaya başlamış ve Magnotta'nın, olaydan önce ilişkide olduğu Çinli bir öğrenciyi öldürdüğü ortaya çıkmıştı.

        ŞÜPHELİ YAKALANDI

        Dün, Magnotta Berlin'de, bir internet kafede yakalandı. Magnotta'nın yakalandığı sırada kendisi hakkında çıkan haberleri okuduğu bildirildi.

        Okullara gönderilen uzuvların ise Çinli kurbana ait olmasından şüpheleniliyor. Polis, kurbanın başının, bir el ve bir ayağının halen kayıp olduğunu açıkladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ